1.

استخراج اهداف مدیریت پایدار پسماند مواد غذایی: تحلیل اسناد فرادست

دوره 49، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 221-238
فرهاد خسروانی؛ عنایت عباسی؛ شهلا چوبچیان؛ مهدی جلیلی قاضی زاده

2.

بررسی تأثیر تراکم کرم E.Foetida بر pH ، نسبت C/N و سرعت فرایند در فرایند تولید ورمی کمپوست از پسماندهای غذایی

دوره 35، شماره 52، بهمن 1388
روح الله رستمی؛ امیر نبئی؛ اکبر اسلامی؛ حسین نجفی صالح


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب