1.

اثر تنش شوری بر مؤلفه‌های جوانه‌زنی، مقدار کلروفیل و فعالیت آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در ژنوتیپ‌های نخود ایرانی (Cicer ariantaum L.)

دوره 45، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 461-472
علیرضا عباسی؛ محمد انتصاری؛ امین ابراهیمی

2.

اثر کاربرد برگی متیل‌جاسمونات بر تحمل به سرمای دانهال‌های خیار گلخانه‌ای رقم ’نگین‘

دوره 17، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 441-455
شیوا بذل؛ روح الله کریمی؛ احمد ارشادی؛ علیرضا شاهبداغلو؛ موسی رسولی

3.

اثر محلول‌پاشی متانول بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سویا تحت تنش خشکی

دوره 17، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1075-1085
جابر عیسی‌زاده پنجعلی خرابسی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی

4.

اثر محلول‎پاشی متانول بر محتوای آب نسبی، محتوای کلروفیل و فلورسانس کلروفیل برگ چغندرقند در شرایط تنش کمبود آب

دوره 41، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 731-740
ایمان نادعلی؛ فرزاد پاک نژاد؛ فواد مرادی؛ محمد نصری؛ علیرضا پازوکی

5.

ارتباط بین محتوای کلروفیل برگ و عملکرد دانه تحت شرایط تنش شوری در گندم نان

دوره 45، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 625-638
امیر قلی زاده؛ حمید دهقانی؛ جان دوراک

6.

ارزیابی رنگیزه‌های فتوسنتزی، فعالیت آنزیم‌های آنتی اکسیدانی و عملکرد دانه ارقام گلرنگ در شرایط قطع آبیاری

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 571-586
سید مجتبی موسوی؛ احسان بیژن زاده؛ زهرا زینتی؛ وحید براتی

7.

بررسی اثر بی‌کربنات آب آبیاری بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیک شش پایه رویشی سیب

دوره 4، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 1-15
علی ایمانی؛ مجتبی سلیمی؛ ابراهیم هادوی

8.

پاسخ های فیزیولوژیکی ارقام متحمل و حساس کلزا به تنش گرما

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 89-98
احمد رضایی زاده؛ ولی اله محمدی؛ حسن زینالی خانقاه؛ عباسعلی زالی

9.

تأثیر تنش‌های خشکی و شوری بر برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل نرگس ‏(‏Narsicuss tazetta L.‎‏)‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 79-90
علی ناصری مقدم؛ حسن بیات؛ محمد حسین امینی فرد؛ فرید مرادی نژاد

10.

تأثیر سطوح مختلف ورمی کمپوست و تغذیه نیتروژن بر شاخص های رشدی نشای گوجه فرنگی رقم 'Rio Grande'

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 569-580
محبوبه فیض آبادی؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ احمد گلچین


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.