
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,677 |
تعداد مقالات | 71,947 |
تعداد مشاهده مقاله | 128,721,445 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 101,550,419 |
1. | ارزیابی خصوصیات فیزیکو-شیمیایی و حسی برگرهای تولیدی از سوریمی کپور نقرهای و گوشت گاو | |
دوره 72، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 180-194 | ||
مرضیه کی شمس؛ سیدولی حسینی | ||
2. | افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه | |
دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 407-418 | ||
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده | ||
3. | تحلیل ساختار بازار و اثر انتقال قیمت بر حاشیه بازاریابی در صنعت گوشت گاو ایران | |
2-41، شماره 2، شهریور 1389، صفحه 147-157 | ||
سید صفدر حسینی؛ افسانه نیکوکار؛ آرش دور اندیش | ||