1.

اثرآنتی اکسیدانی پودر سیر و اسیدهای آمینه گوگرددار بر عملکرد و توازن پرواکسیدان- آنتی اکسیدانی سرم جوجه های گوشتی سالم و آلوده با مخلوط انگل آیمریا

دوره 72، شماره 3، مهر 1396، صفحه 323-329
مصطفی پورعلی؛ ابولقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ غلامرضا رزمی

2.

اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 389-398
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی

3.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

4.

بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 21-27
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میرهادی

5.

تأثیر استفاده از تفاله زیتون با و بدون پودر سیر و آویشن در جیره غذایی بر فراسنجه‌های لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 311-320
محمد احسانی؛ مهران ترکی

6.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی

7.

مقایسه تأثیر تغذیه پودر سیر یا‎ ‎گوجه‌فرنگی در مرغ‌های مادر گوشتی با تزریق داخل تخم‌مرغی عصاره ‏هیدروالکلی سیر یا گوجه‌فرنگی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی،تمایز جنسیت و قابلیت جوجه‌درآوری ‏

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 233-244
لیلی جمشیدی؛ علی خطیب جو؛ مجید متقی طلب؛ حسن شیرزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب