1.

بررسی تأثیر تنش شوری بر برخی از شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل محمدی ژنوتیپ ‏کاشان ‏

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 1-17
محمد امیدی؛ عزیزاله خندان میرکوهی؛ محسن کافی؛ ذبیح اله زمانی

2.

مطالعه تغییرات قهوه‌ای‌شدن میوه سیب (‏Malus domestica cv. Fuji‏) و عوامل مؤثر بر آن طی ‏دوره انبارمانی

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 589-596
مینا محبی؛ مصباح بابالار؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

3.

مقایسه ارزش غذایی و ترکیبات آنتی‌اکسیدانی میوه کیوی رقم ‘هایوارد’ در روش‌های کشاورزی ارگانیک، تلفیقی و متداول

دوره 42، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 413-422
مصطفی عشور نژاد؛ محمود قاسم نژاد؛ سیروس آقاجانزاده؛ داود بخشی؛ جواد فتاحی مقدم


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.