1.

Evaluation of Viability of Probiotic Bacteria in some Iranian Probiotic Dairy Products

دوره 7، شماره 1، آبان 2024، صفحه 72-78
fatemeh Kazemi؛ akram Sharifi؛ Razzagh Mahmoudi

2.

Investigation of Probiotic Attributes and Aromatic Components Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated From Iranian Traditional Yogurts

دوره 19، شماره 2، تیر 2025، صفحه 265-278
Nassim Azari؛ Marjan Nouri

3.

اثرات افزودن عصاره گیاه پونه، پروبیوتیک و فلورفنیکل بر ایمنی سلولی، برخی از باکتریهای دستگاه گوارش و هیستومورفولوژی کبد و آبشش ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 115-122
رضا نقی ها؛ محمد هوشمند؛ مهرداد معمار؛ آریا شفاعی پور؛ محمد رضا ساعی

4.

اثر تزریق درون آمنیونی و استفاده جیره‌ای فلاونوئید بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی گوشت و جمعیت میکروبی جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 847-861
زهرا رنجبر؛ مهران ترکی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

5.

اثر سطوح مختلف اسانس درمنه دشتی (Artemisia sieberi) بر خصوصیات مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی و سیستم ایمنی در جوجههای گوشتی

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 195-202
شکوفه غضنفری؛ مسعود ادیب مرادی؛ فرزانه رحیمی نیت

6.

اثر عصاره آبی پوست سبز دو رقم پسته بر عملکرد، شاخص‎های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌ گوشتی چالش یافته با استافیلوکوکوس اورئوس

دوره 75، شماره 4، دی 1399، صفحه 418-430
سید جواد حسینی واشان؛ هادی یوسفی؛ سید احسان غیاثی؛ محمد حسن نمائی

7.

اثر منابع مختلف مکمل سلنیوم و اسانس رزماری بر عملکرد رشد، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 67-78
عادل محمدی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی

8.

ارزیابی سینتیک رشد و بقاء لاکتوباسیلوس دلبروکی و لاکتوباسیلوس پاراکازئی با به کارگیری سوبسترای جو و مالت و تأثیر آنها بر خصوصیات آنتی‌اکسیدانی محیط

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 211-220
مهدیه سالاری؛ سید هادی رضوی

9.

بررسی تلقیح مخلوط‌های سوسپانسیون باکتریایی لاکتوباسیلوس (Lactobacillus) و باسیلوس (Bacillus) تلقیح شده به آب سیستم پرورشی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) و مطالعه‌ی شاخص‌های رشد و نرخ بقای آنها

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 193-204
مصطفی علیشیری جونقانی؛ کامران رضایی توابع؛ غلامرضا رفیعی؛ بهمن جمشیدی

10.

تأثیر تغذیه برگ زیتون بر پاسخ ایمنی، فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی آرین در دوره های مختلف پرورش

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 355-364
صیفعلی ورمقانی؛ پوریا دادور؛ منصور احمدی؛ هوشنگ جعفری

11.

تأثیر رژیم‌های غذایی فیبری در تولک‌بری اجباری بر فعالیت میکروبی و تخمیر دستگاه گوارش و عملکرد مرغان تخم‌گذار

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 77-87
احسان شهرامی

12.

تاثیر استفاده توام پروبیوتیک و واکسن کوکسیدیوز بر آلودگی تجربی کوکسیدیایی درجوجه‌های گوشتی

دوره 64، شماره 1، فروردین 1388
رامین نجفی؛ بهرام شجاعدوست؛ مهرداد مدیرصانعی؛ صادق رهبری؛ بهزاد منصوری






سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب