1.

Interaction Between Crude Protein Level and Rumen Protected Amino Acids in Starter Diet on Performance of Dairy Calves

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 189-203
Minou Niroumand؛ Kamran Rezayazdi؛ Mahdi Ganjkhanlou

2.

اثر سطوح مختلف دانه ذرت و جو بر رشد و عملکرد گوساله‌های هلشتاین

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 229-237
احمد ضیاء عبدالزهره؛ یوسف روزبهان؛ سیدهادی حسینی؛ جواد رضائی

3.

ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 327-337
مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده

4.

بررسی تأثیر پوشش‌دهی زئولیت با ذرات نانونقره بر عملکرد و بازده استفاده ‌از انرژی ‌و پروتئین در جوجه‌های گوشتی

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 69-75
نیلوفر بلندی؛ سیدرضا هاشمی؛ داریوش داودی؛ بهروز دستار؛ سعید حسنی؛ امین عشایری زاده

5.

تأثیر مقدار یونجه خشک و جایگزینی دانه ذرت با سایر غلات در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله‌های هلشتاین قبل و پس از شیرگیری - فراتحلیل

دوره 18، شماره 2، تیر 1395، صفحه 225-234
مهدی میرزایی؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ پیروز شاکری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب