تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,240 |
تعداد مقالات | 67,871 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,433,491 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,202,217 |
1. | Physicochemical, textural and sensorial properties of cocoa sponge cake formulated with xanthan gum during shelf-life | |
دوره 4، شماره 1، شهریور 2021، صفحه 94-98 | ||
Zahra Khoshdouni Farahani | ||
2. | Physicochemical, textural and sensory analysis of bread made from bakery premixe | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 35-40 | ||
Zahra Sheikholeslami؛ Mahdi Karimi؛ Sepideh Yosefzadeh sani | ||
3. | بررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب | |
دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 963-975 | ||
نسا غیبی؛ رقیه اشرفی یورقانلو | ||
4. | بررسی رابطه بین خصوصیات کیفی درخت سفید کرکوAcer hyrcanum F.et M. و رویشگاه در شیب شمالی البرز | |
دوره 53، شماره 1، فروردین 1379 | ||
محمدعلی رجامند؛ محمدرضا مروی مهاجر | ||
5. | بررسی مشخصههای کمّی و کیفی درختان کبوده شیرازی (Populus alba L.) و تبریزی (Populus nigra L.) در تودههای دستکاشت غرب استان اصفهان | |
دوره 67، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 233-244 | ||
سهیل سهیلی اصفهانی؛ اصغر فلاح | ||