1.

Comparison among Five Varieties of Date Fruit and Their Nutritional Value at Different Ripening Stages

دوره 11، شماره 4، دی 2024، صفحه 461-468
Soheila Mohammadrezakhani؛ Zahra Pakkish

2.

Effect of Harvesting Stages and Nitrogen on Seed Quality and Yield of Jute Mallow (Corchorus olitorius L.)

دوره 7، شماره 4، دی 2020، صفحه 315-326
David Kiprono Lelei Kiprono Rutto؛ Elizabeth Nabwile Nabwile Omami؛ Julius Onyango Onyango Ochuodho

3.

اثر بلوغ اولیه صافی روی بازده حذف کیست ژیاردیا و ارائه روشی برای بهبود

دوره 30، شماره 33، فروردین 1383
دکتر عبدالله رشیدی مهر آبادی؛ دکتر ناصر رازقی؛ دکتر علی اکبر عظیمی؛ دکتر ایرج موبدی؛ دکتر علی ترابیان

4.

اثر تیمار پس از برداشت آب گرم و شرایط دمای نگهداری بر میوه رسیده سبز گوجه فرنگی

دوره 43، شماره 2، مهر 1391، صفحه 113-123
محسن حاتمی؛ سیامک کلانتری؛ مجتبی دلشاد

5.

ارزیابی ویژگیهای میکروبی لخته و آب نمک در دوران رسیدن پنیر سفید آب – نمکی ایرانی

دوره 1، شماره 1، فروردین 1378
ثریا آذرنیا؛ محمدرضا احسانی؛ سید احمد میر هادی

6.

امکان‌سنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 21-27
محمود سلطانی فیروز؛ رضا علیمردانی؛ محمود امید

7.

انتخاب بهترین رقم گرده زا برای برخی از ارقام تجاری سیب ایرانی

دوره 38، شماره 3، آذر 1386
علیرضا طلایی؛ بهاره واحدی؛ محمدعلی عسکری؛ احمد ارشادی

8.

بررسی ارزش زراعی یک رقم لوبیا سفید متقاضی تجاری‌شدن

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 53-67
بابک درویشی؛ مصطفی شاکری؛ حامد نصیری وطن؛ محمد کاوند؛ شمس ا... ینکجه فراهانی

9.

پیش‌بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انار با استفاده از روش غیرزیانبار پردازش تصویر

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 443-451
علی میرحسینی؛ حسین صادقی؛ حسین مرادی

10.

مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی

دوره 4، شماره 0، اردیبهشت 1377
ثریا آذرنیا؛ محمدرضا احسانی؛ سید احمد میرهادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب