1.

Production of Phenolic Acids Improved in Callus Cultures of Lactuca undulata by Ultraviolet-B Irradiation

دوره 10، Special issue (Light in horticulture)، اسفند 2023، صفحه 9-16
Morteza Mofid Bojnoordi؛ Rezvan Ramezannezhad؛ Mahnaz Aghdasi؛ Mohammad Fatemi

2.

اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا

دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 311-326
مهشید پارسایی؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ مهرداد نیاکوثری

3.

اثر همزمان تمرین مقاومتی و قهوۀ سبز بر پروفایل چربی و قند خون در افسران نیروی دریایی دارای اضافه وزن و چاق

دوره 15، شماره 4، دی 1402، صفحه 69-83
فائزه زعفرانی؛ فاطمه کاظمی نسب؛ محمد جواد پوروقار؛ سعید رضا نوری مفرد

4.

ترکیب های فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی در برخی ارقام سیب ایرانی و تجاری در استان آذربایجان غربی

دوره 14، شماره 2، بهمن 1391، صفحه 43-55
مریم رفیعی؛ لطفعلی ناصری؛ داود بخشی؛ اسد علیزاده

5.

تغییرپذیری رنگدانه‌های نورساختی، اسید کلروژنیک، اسید کافئیک و پرولین پینة کنگرفرنگی تحت تأثیر کاربرد محرک‏های متابولیتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 435-443
صبا صمدی؛ عظیم قاسم نژاد؛ مهدی علیزاده؛ مهران اعلمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب