1.

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzistanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسید های چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

دوره 44، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 71-81
حشمت اله خسروی نیا؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ مسعود علیرضایی؛ رضا شهسواری؛ صدیقه قاسمی

2.

اثر منبع چربی جیره و اسانس مرزه خوزستانی بر عملکرد، اجزای لیپیدی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 201-212
بابک ماسوری؛ سمیه سالاری؛ حشمت اله خسروی نیا؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی

3.

تأثیر اسانس مرزه خوزستانی بر pH پس از کشتار و پتانسیل آنتی اکسیداتیو عضله سینه مرغ گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 227-234
حشمت اله خسروی نیا؛ مسعود علیرضایی؛ صدیقه قاسمی؛ شیما نعمتی

4.

تأثیر اسانس و عصارههای مختلف مرزه ماکروسیفون و مرزه خوزستانی بر رشد میسلیومی و تولید آفلاتوکسینB1 قارچ آسپرژیلوس فلاووس

دوره 70، شماره 2، تیر 1394، صفحه 139-145
اکبر گران؛ بنت الهدی صالح نیا؛ حمیدرضا علیزاده؛ محسن فرزانه؛ محمود شیوازاد

5.

تأثیر استفاده از پودر مرزه خوزستانی جیره بر صفات هیستومرفومتریک بافت بیضه خروس های بومی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 223-232
کیوان پارسائی؛ سعید محمدزاده؛ مچید طوافی

6.

تاثیر مرزه خوزستانی بر دستگاه گوارش ، لیپیدهای کبد و خون خروس های بالغ

دوره 73، شماره 2، تیر 1397، صفحه 147-153
مریم شیخیان؛ حشمت اله خسروی نیا؛ سعید محمدزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب