1.

Analysis of DNA isolated from different oil sources: problems and solution

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 311-323
Parviz shayan؛ Ghazal Nemati؛ Abolfazl Kamkar؛ Brigitte Eckert؛ Afshin Akhondzadeh Basti؛ Negin Nouri؛ Iraj Ashrafi Tamai1

2.

Mislabeling in Cooked Sausage is a Seriously Increasingly Problem in Food Safety

دوره 13، شماره 1، فروردین 2019، صفحه 101-113
Tareq Al-Qassab؛ Abolfazl Kamkar؛ Parviz Shayan؛ Ali Khanjari

3.

PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy products marketed in Mashhad city of Iran

دوره 7، شماره 4، فروردین 2014، صفحه 257-262
Saeed Khanzadi؛ Abdollah Jamshidi؛ Jamshid Razmyar؛ Mohammad Mohsenzadeh

4.

پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 405-413
کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز

5.

مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت‌شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 366-370
بهادر حاجی محمدی؛ کمند فتاحی؛ زهره کاویانی یکتا؛ جواد صادقی نژاد؛ حسن مروتی؛ افشین آخوندزاده بستی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب