1.

طیف‌سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک برای تعیین حجم آب میوه انار

صفحه 215-229
محمد جمالی فرد؛ سید مهدی نصیری؛ علی محمد شیرزادی فر؛ علیرضا شهسوار

2.

تحلیل ارتباط علّی عوامل مؤثر بر عملکرد زنجیره تأمین پایدار گوشت مرغ

صفحه 231-248
عباداله جهان آبادی؛ سید نعمت اله موسوی؛ محمدهاشم موسوی حقیقی؛ محمدرضا اسلامی

3.

شبیه‌سازی المان محدود صدمات دینامیکی سیب بر اساس داده‌های آزمون ضربه پاندول و اعتبارسنجی آن‌ با میکروسکوپ الکترونی روبشی

صفحه 249-267
ابراهیم چاوشی؛ ابراهیم احمدی؛ علی علوی نیا؛ رحمن سیفی

4.

معرفی یک سامانه ابتکاری توموگرافی القای الکترومغناطیسی برای اندازه‌گیری چگالی سیال چندفازی

صفحه 269-288
جلیل تقی زاده طامه؛ حسین موسی زاده؛ شاهین رفیعی؛ نازیلا طربی

5.

فعال‌سازی ترکیبات نیترو-هیومیکی از لیگنایت با استفاده از فرآیند نیترو-هیومیفیکاسیون در فاز جامد به‌کمک غنی‌سازی نیتروژن و اکسیداسیون ازن

صفحه 289-309
احسان سرلکی؛ محمدحسین کیانمهر؛ علی ماشاالله کرمانی؛ مرضیه قربانی؛ مرتضی آغباشلو

6.

اثر برشته‌کاری صنعتی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و حسی دانه‌های قهوه عربیکا و روبوستا

صفحه 311-326
مهشید پارسایی؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ مهرداد نیاکوثری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب