1.

کمی‌سازی ارزش اقتصادی منابع آب کشاورزی استان اصفهان با رویکرد اصلاح الگوی کشت و بر مبنای آب مجازی

صفحه 575-592
مهدی گل پذیر؛ کیومرث ابراهیمی؛ فرشته مدرسی؛ محمد شمسی

2.

بررسی اثر تنوع کشت بر کاهش ریسک درآمد محصولات منتخب کشاورزان (مطالعه موردی: استان زنجان)

صفحه 593-604
سیما محمدی عمیدآبادی؛ سعید یزدانی؛ امیر محمدی نژاد

3.

تبیین مؤلفه های تأثیرگذار بر سلامت سازمانی نظام ترویج کشاورزی ایران

صفحه 605-624
فاطمه ارتیاعی؛ احمد رضوانفر؛ یوسف حجازی؛ امیر علم بیگی

4.

مدل داده بنیاد توسعه پایدار روستائی مبتنی بر نهادگرایی

صفحه 625-642
کامران بابازاده؛ علیرضا امیرکبیری؛ محمد رضا ربیعی مندجین؛ مینا جمشیدی ایوانکی

5.

ارزیابی اثرات محرک‌های سیستم غذایی پایدار بر ناامنی غذایی در خانوارهای روستایی استان آذربایجان غربی

صفحه 643-661
امیر احمدی؛ محمد بادسار؛ رویا کرمی؛ حیدر قلی‌زاده؛ فاطمه محمدی نصرآبادی

6.

تحلیل عوامل مؤثر بر پذیرش و توسعه کشت کلزا در شهرستان تبریز: کاربرد مدل هاردل دوگانه

صفحه 663-679
مریم چاهی بیرق؛ آزاده فلسفیان

7.

پیشبینی عوامل مؤثر برقصد کشاورزان در استفاده ایمن از پسابهای شهری در مزارع ایران

صفحه 681-699
ساسان اسفندیاری؛ آرش دوراندیش؛ علی فیروززارع

8.

شناسایی و اولویت‌بندی چالش‌های بازار صادراتی محصولات منتخب صنایع غذایی ایران

صفحه 701-717
تورج علیزاده اره جان؛ حامد رفیعی؛ سید صفدر حسینی

9.

شناسایی سازههای موثر برتوسعه کشت مرکبات در استان مازندران

صفحه 719-736
محمد علی آشکار آهنگرکلایی؛ ایرج ملک محمدی؛ محمود حسینی

10.

شناسایی عوامل موثر بر سطوح تمایل به پذیرش الگوی کشت متناسب با منابع آبی در بین کشاورزان دشت جیرفت

صفحه 737-752
محسن عادلی ساردوئی؛ علی اسدی؛ خلیل کلانتری؛ علی اکبر براتی؛ حسن خسروی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب