1.

مقایسه مدل های تکرارپذیری، چندصفتی و تابعیت تصادفی در برآورد اجزای واریانس برای صفت فاصله زایش تا اولین تلقیح در گاوهای هلشتاین ایران

صفحه 255-264
حیدر قیاسی؛ رستم عبدالهی آرپناهی؛ رضا طاهرخانی

2.

مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس

صفحه 265-280
علی مقصودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زهیر محمد حسن

3.

برآورد پارامترها و روند ژنتیکی برای صفات وزن بدن در سنین تولد تا یک‌سالگی گوسفند کردی خراسان شمالی

صفحه 281-298
محدثه نامور؛ غلامرضا داشاب؛ محمد رکوعی؛ هادی فرجی آروق؛ داود علی ساقی

4.

برازش توابع غیرخطی برای توصیف منحنی تولید کوتاه مدت تخم در بلدرچین ژاپنی

صفحه 299-310
راضیه رحیم زاده؛ محمد رکوعی؛ هادی فرجی آروق؛ علی مقصودی؛ بهروز کشته گر

5.

تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولید و تولید مثل گوسفند نژاد کردی در سیستم روستایی

صفحه 311-320
فرحناز جمشیدی زاد؛ محمود وطن خواه؛ رستم عبداللهی؛ قاسم جلیلوند

6.

بررسی تأثیر عمل‌آوری کود مرغی با سطوح مختلف تانن استخراج شده از پوست انار بر فعالیت هضمی و تخمیری میکروارگانیسم‌های شکمبه گاو در شرایط برون‌تنی

صفحه 321-336
افروز شریفی؛ مرتضی چاجی؛ علیرضا وکیلی

7.

استفاده از تفاله دانه انار و ال-کارنیتین در جیره بر عملکرد و صفات لاشه بزغاله‌های پرواری

صفحه 337-348
امیر اکبری افجانی؛ حمید امانلو؛ ابوالفضل زالی زالی؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی گنج خانلو

8.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

9.

تأثیر استفاده از موننسین و کروم در جیره دوره انتظار زایش بر برخی از فراسنجه‌های تولیدی و تولید مثلی در گاوهای هلشتاین

صفحه 361-370
مهرنوش قندهاری؛ مهدی خدایی مطلق؛ مهدی کاظمی بنچناری

10.

تأثیر افزودن پودر برگ زیتون به جیره غذایی بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده کوچک و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه‌های‌ گوشتی

صفحه 371-387
احمد علی ثابتان شیرازی؛ احمد حسن آبادی؛ محمد جواد آگاه؛ حسن نصیری مقدم

11.

اثر منابع مختلف الیاف نامحلول بر عملکرد و جمعیت میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

صفحه 389-401
سودا جنگی اقدم؛ سارا میرزایی گودرزی؛ علی اصغر ساکی؛ پویا زمانی

12.

تأثیر افزودن بذر، عصاره و گیاه خارمریم بر عملکرد، صفات لاشه و برخی از فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به آفلاتوکسین B1

صفحه 403-414
مجتبی افشین؛ نظر افضلی؛ محسن مجتهدی؛ عباس محمدی

13.

اثر دو نوع اسیدی کننده‏ خوراکی بر گوارش پذیری مواد مغذی، جمعیت میکروبی ایلئوم‌ و عملکرد جوجه‌های گوشتی

صفحه 415-425
محمدرضا رضوانی؛ گوهر سعادت منش

14.

اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها

صفحه 427-439
علی آقایی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مرتضی مموئی؛ آرش آذرفر؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور

15.

بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره رشد

صفحه 441-453
امیر عطار؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان

16.

تعیین و مقایسه معادلات تخمین انرژی قابل سوخت و ساز برخی از ارقام گندم ایرانی با معادلات و اطلاعات جدول NRC بر اساس عملکرد تولیدی جوجه‏های گوشتی

صفحه 455-466
سید بهروز قدس علوی؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد

17.

اثرات اسانس کپسوله شده پونه بر جمعیت میکروبی و ریخت شناسی دستگاه گوارش جوجه گوشتی

صفحه 467-478
وحید قاسملو؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ امیر میمندی پور

18.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

19.

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

20.

اثر تزریق زرده تخم مرغ بومی خزک به زرده تخم مرغ سویه راس بر عملکرد، ایمنی و بیان ژن TLR4

صفحه 507-519
فرزانه بازماندگان شمیلی؛ مهدی وفای واله؛ غلامرضا داشاب؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب