1.

بررسی چندشکلی نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR در نژادگان‌های مختلف لیموترش بدون علائم بیماری جاروک

صفحه 1-11
سمانه راهب؛ محمود قاسم نژاد؛ بهروز گلعین؛ مرتضی گل محمدی؛ عاطفه صبوری

2.

تأثیر برخی از شرایط اقلیمی و خاکی بر کمیت و کیفیت اسانس اکوتیپ‌های مختلف آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak subsp. daenensis)

صفحه 13-23
جلال خورشیدی؛ مجید شکرپور؛ وحیده ناظری

3.

بررسی اثر متقابل نوع محیط‌ کشت و میزان تنظیم‌کننده رشد در ریزازدیادی پایه پررشد گلابی (Pyrus betulifolia)

صفحه 25-33
معصومه منصوریار؛ حمید عبدالهی؛ جواد عرفانی مقدم؛ سید علیرضا سلامی

4.

بررسی مفهومی و کاربردی باغ‎سازی ایرانی به سبک دوره پیش از اسلام

صفحه 35-46
الهام فرجی دیزجی؛ محسن کافی؛ احمد خلیقی؛ سپیده کلاته جاری

5.

تأثیر غلظت درشت‌مغذی‌ها ‌بر صفات کمی و کیفی گل شاخه‌بریده سوسن (Lilium LA Hybrid Fangio) در شرایط کشت بدون خاک

صفحه 47-60
زهرا سادات نبوی مهاجر؛ معظم حسن پور اصیل؛ جمالعلی الفتی؛ محمدرضا خالدیان

6.

بررسی ویژگی‌های فیتوشیمیایی گل سرخارگل [purpurea (L.) Moench Echinacea] در کشت مخلوط با لوبیا سبز و تاریخ‌های مختلف کشت تابستانه

صفحه 61-76
سمانه اسدی صنم؛ محسن زواره؛ همت اله پیردشتی؛ فاطمه سفیدکن؛ قربانعلی نعمت‌زاده

7.

تأثیر سیلیسیوم و سالیسیلیک‌اسید بر تشکیل لیگنین‌ها و آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانت در گل ژربرا

صفحه 77-89
بهزاد ادریسی؛ مصباح بابالار؛ روح‌انگیز نادری

8.

تأثیر اسید‌سالیسیلیک و متیل‌جاسمونات بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی‌های آنتی‌اکسیدانی و درصد اسانس گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) در شرایط اقلیمی زنجان

صفحه 91-103
یاسین دستیار؛ میترا اعلایی؛ عزیزاله خیری

9.

تعیین ارزش غذایی و ظرفیت پاداکسایشی اندام‌های مختلف دو گونه والک ایرانی (Allium akaka S.G. Gmelin و Allium elburzense W.) در شرایط اقلیمی رویشگاه‌های مختلف و مزرعه

صفحه 105-118
سجاد جعفری؛ محمد رضا حسندخت؛ مهدی طاهری؛ عبدالکریم کاشی

10.

تأثیر نانونقره بر آلودگی باکتریایی و شاخص‌های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بادام GN15 کشت بافتی

صفحه 119-128
الناز حاتمی؛ علی اکبر شکوهیان؛ علیرضا قنبری؛ لطفعلی ناصری

11.

مطالعه تنوع ژنتیکی برخی لاین‌های فلفل (Capsicum annuum L.) با استفاده از تجزیه‌های آماری چند متغیره

صفحه 129-140
ساسان کشاورز؛ سید علی پیغمبری؛ حسن زینالی خانقاه؛ محمدرضا بی همتا؛ محمدرضا حسندخت

12.

ماندگاری و واکنش فیزیولوژیکی گل شاخه‌بریده لیلیوم اورینتال به عنصر شبه‌ضروری سیلیسیم در کشت بدون خاک

صفحه 141-150
عثمان مام رش پور؛ محمد جواد نظری دلجو

13.

ارزیابی صفات کیفی پوست و گوشت برخی از ارقام و ژنوتیپ‌های هلو

صفحه 151-162
رحیم عبدالهی؛ جعفر حاجی لو؛ مهرشاد زین العابدینی؛ ناصر مهنا؛ محمدرضا غفاری

14.

اثر اسانس‌های مرزه و میخک روی عمر گل‌جایی، تعادل آبی شاخه و برگ در گل شاخه بریده رز رقم ولوت

صفحه 163-172
زینب پویا؛ رحیم نقشی بند حسنی؛ داوود زارع حقی

15.

اثر زمان برداشت و کیتوزان بر کیفیت و عمر انبارمانی میوه‌های عروسک پشت‌پرده (Physalis angulata L.)

صفحه 173-186
رسول حیدرنژاد گیگلو؛ زهرا قهرمانی؛ طاهر برزگر؛ ولی ربیعی

16.

اثر محیط کشت و تنظیم‌کننده‌های رشد گیاهی بر ریزازدیادی پایه نیمه‌پاکوتاه‌کننده گیلاس CAB-6P

صفحه 187-196
ملیحه فلاح پور؛ سیدمهدی میری؛ ناصر بوذری

17.

ارزیابی تنوع ژنتیکی ارقام و ژنوتیپ‌های بومی مختلف انگور (Vitis vinifera) با استفاده از نشانگرهای ISSR

صفحه 197-207
میترا رازی؛ محمداسماعیل امیری؛ رضا درویش زاده؛ حامد دولتی بانه؛ پدرو مارتینز گومز

18.

اثر پرولین و اسید سالیسیلیک بر شاخص‌های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی استویا (Stevia rebaudiana Bert.)

صفحه 209-219
عارفه راستگو؛ محسن ثانی خانی؛ عزیزاله خیری؛ میترا اعلایی

19.

اثر محلول‌پاشی زمستانه اوره برگلدهی، عملکرد و تغییرات عناصر معدنی دراندام‌های هوایی نارنگی کینو

صفحه 221-231
فاطمه کرم نژاد؛ نوراله معلمی؛ اسماعیل خالقی

20.

مطالعه خصوصیات مورفولوژی و فنولوژی، میزان عناصر غذایی پر مصرف (نیتروژن، فسفر، پتاسیم) و درصد اسانس چهار جمعیت گیاه سنبله‌ای کرکدار (Stachys pilifera L.)

صفحه 233-242
حامد حیدری؛ امین صالحی؛ هوشنگ فرجی؛ شهاب الدین میری نژاد؛ یعقوب بهزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب