1.

ارزیابی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه مرزه .(‌‌)Satureja hortensis L و مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانی آن با عصاره‌های آبی و الکلی

دوره 68، شماره 2، تیر 1392، صفحه 183-190
ابوالفضل کامکار؛ فهیمه توریان؛ افشین آخوندزاده بستی؛ علی میثاقی؛ نبی شریعتی فر

2.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی اسانس میوه گیاه زنیان و تأثیر آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کانولا

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 187-197
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

3.

بررسی اثر اسانس آویشن شیرازی و درجه نگهداری بر روی میزان رشد E.COLI 0157:H7 در همبرگر با استفاده از سیستم HURDLE TECHNOLOGY

دوره 63، شماره 3، مهر 1387، صفحه 247-252
نگین نوری؛ نوردهر رکنی؛ افشین آخوند زاده؛ علی میثاقی؛ مجید علیپور اسکندانی؛ فهیمه توریان

4.

بررسی پارامترهای اکسیداسیون چربی فیلههای پیش پخته ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تیمار شده با اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) در دمای C°ا18–

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 435-446
فهیمه توریان؛ محمد ریحانی؛ زلیخا شیروانی

5.

بکارگیری تکنیک نوین ترکیب PCR کمی با پروپیدیوم مونوآزید جهت شمارش استافیلوکوکوس اورئوس انتروتوکسیژنیک در محصولات خامه‌ای قنادی

دوره 75، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 57-64
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

6.

تأثیرکنسانتره آب نارنج و پوشش کیتوزان حاوی اسانس شنبلیله بر کیفیت و زمان ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در مدت زمان نگهداری در یخچال

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 173-184
فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی

7.

تأثیر نانوامولسیون اسانس زیره‌سبز (Cuminum cyminum) بر خصوصیات میکروبی و ارگانولپتیکی فیله ‌مرغ در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 76، شماره 2، تیر 1400، صفحه 192-204
طلایه فلاح اسکی؛ فهیمه توریان؛ مریم عزیزخانی؛ محمدحسن شاهوی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب