1.

اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل (Zingiber officianlis ) بر شاخص های رشد و ترکیبات شیمیایی عضله و تنش ناشی از شوک های محیطی در میگو درشت جثه آب شیرین (Macrobrachium Rosenbergii )

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 341-350
حمید نویریان؛ سید محمد مولودی سیاهمزگی؛ علی شیروانی

2.

اثرات متقابل اسکوربیک اسید و تراکم بر شاخص‏های رشد مولدین ماده قزل‌آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss

دوره 73، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 301-312
زهره قادری فهلیانی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید نویریان؛ عبدالعلی راهداری

3.

تأثیرات سطوح مختلف کربوهیدرات جیره در شاخص‌های رشد و ترکیبات شیمیایی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق (Macrobrachium nipponense de Haan, 1849)

دوره 68، شماره 1، بهار 1394، صفحه 105-115
حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق

4.

تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 133-144
مجیدرضا خوش خلق؛ حمید نویریان؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمد محمدی؛ سعید عزیزی

5.

جایگزینی پودر اسپیرولینا در جیرۀ غذایی و تأثیر آن در رشد و ترکیب شیمیایی بدن بچه ماهی نورس سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 445-453
اکبر نصرالله زاده؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش خلق؛ مجید موسی پور شاجانی؛ محمود شکوریان


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.