
تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,575 |
تعداد مقالات | 71,045 |
تعداد مشاهده مقاله | 125,565,544 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 98,830,169 |
1. | اثر برشتهکاری صنعتی بر ویژگیهای فیزیکوشیمایی و حسی دانههای قهوه عربیکا و روبوستا | |
دوره 53، شماره 3، مهر 1401، صفحه 311-326 | ||
مهشید پارسایی؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ مهرداد نیاکوثری | ||
2. | بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب | |
دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 363-377 | ||
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده؛ پریسا قاسمی | ||
3. | تأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده | |
دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 91-100 | ||
غنیه رویتع؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد | ||
4. | شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی | |
دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 271-285 | ||
عباس میرزایی؛ حسن آزرم؛ محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده | ||
5. | ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر | |
دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 183-195 | ||
مرضیه ویسکرمی؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا | ||