1.

Impact of Management and Nutrition on HSP70 Gene Expression in Heat-stressed Dairy Cows

دوره 18، شماره 4، دی 2024، صفحه 599-612
Pourya Molaee Berneti؛ Ali Mahdavi؛ Yadollah Chashnidel؛ Mohammad Hasan Yousefi؛ Reza Narenji Sani؛ Ayoub Farhadi

2.

اثر سطوح مختلف زئولیت طبیعی روی تولید وترکیب شیر،pH شکمبه و مدفوع گاو هلشتاین

دوره 31، شماره 2، اردیبهشت 1379
علی نیکخواه؛ مجید گودرزی؛ سید رضا میرائی آشتیانی

3.

اثر متقابل فصل و اندازه ذرات علوفه جیره برتولید و ترکیبات شیر گاوهای شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 23-33
سمیه جلالی نیا؛ فرهنگ فاتحی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حسین رخ فروز

4.

اثر مخمر ساکارومایسس سرویسیه روی تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
علی نیکخواه؛ مهدی دهقان بنادکی؛ ابوالفضل زالی

5.

بررسی عوامل محیطی ﻣﺆثر بر کمیت و کیفیت شیر تولیدی بزسانن در شهرکرد

دوره 55، شماره 4، دی 1403، صفحه 787-802
ابراهیم اسدی خشویی؛ سید رضا میرائی آشتیانی؛ مریم السادات حسینی

6.

تاثیر سطوح مختلف کنجاله کنجد بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر، فراسنجه‌های خونی و گوارش‌پذیری ظاهری مواد مغذی در گاوهای اوایل دوره شیردهی

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 349-356
مهرداد شاهی زاد؛ حمید امانلو؛ نجمه اسلامیان فارسونی؛ طاهره امیرآبادی فراهانی؛ هادی خبازان

7.

قیمت‌گذاری شیر خام بر مبنای فرآورده‌های لبنی پر مصرف در بازار ایران

دوره 51، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 9-16
معصومه توکل نیا؛ علی صادقی سفیدمزگی؛ نرگس شیروانی بروجنی؛ غلامرضا قربانی





سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب