1.

Iodine Concentration in Iranian Dairy Milk Products and Its Contribution to the Consumer’s Iodine Intake

دوره 14، شماره 2، تیر 2020، صفحه 159-165
Mohammad Reza Rezaei Ahvanooei؛ Mohammad Ali Norouzian؛ mehdi Hedayati

2.

اثر کاهش ترکیبات فنولیک با استفاده از فرآوری‌های مختلف بر ترکیبات شیمیایی و طبقه‌بندی پروتئین خام علوفه اسپرس به روش کیسه‌های نایلونی، CNCPS و AFRC

دوره 41، شماره 4، اسفند 1389، صفحه 391-403
حامد خلیل وند بهروزیار؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی

3.

اثر کاه گندم فرآوری‌شده با باکتری‌های سلولولیتیک جداشده از دستگاه گوارش اسب بر عملکرد، گوارش‌پذیری، فراسنجه‌های تخمیری و خونی در بره‌های پرواری

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 301-312
مریم هرسینی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ محسن ساری؛ اسدالله تیموری یانسری

4.

بررسی پاسخ جوجه‌های گوشتی به استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره‌های حاوی سویای پرچرب ‏اکسترودشده در دماهای گوناگون

دوره 53، شماره 2، مرداد 1401، صفحه 127-139
محمود رضا حیدری؛ بهروز دستار؛ سید ناصر موسوی؛ رضا میرشکار؛ سید عیداله حسینی؛ مجید عباسی

5.

بررسی تأثیر کووید-19 روی صنعت فرآوری محصولات شیلاتی کشور

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 295-304
یزدان مرادی؛ محمود بهمنی؛ ذبیح الله بهمنی؛ مهدی گلشن؛ شهرام صفی‌یاری

6.

تأثیر استفاده از میوه بلوط (Quercus brantii Lindl) خام و فرآوری شده در جیره بر عملکرد و فلور میکروبی روده کور جوجه‌های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 403-413
ساحره غریبی؛ محمد هوشمند؛ رضا نقی ها

7.

تأثیر فرآوری جیرههای غذایی حاوی ارقام جو بر خصوصیات مورفولوژیکی، فعالیت آنزیمی و غلظت اسیدهای چرب فرار روده باریک و لیپیدهای سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 73، شماره 4، دی 1397، صفحه 403-418
علی محمد هوشمندی؛ اکبر یعقوبفر؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

8.

تأثیر فرآوری‌های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی بر روی عملکرد و قابلیت هضم کاه گندم در نشخوارکنندگان

دوره 19، شماره 3، اسفند 1398، صفحه 29-34
حسین کاظمی؛ ابوالفضل زالی

9.

فرآوری آندالوزیت سرتل جنوب خراسان

دوره 31، شماره 1، خرداد 1377
منوچهر اولیازاده؛ پرویز پورقهرمانی

10.

فرآوری کانسنگ پتاس گرمسار

دوره 31، شماره 1، آذر 1377
سهیلا اصلانی؛ منوچهر اولیازاده؛ حمید رضا صمیم بنی هاشم

11.

معرفی عوامل ضدتغذیه ای موجود در اقلام خوراکی با منشاءگیاهی و راهکارهای کاهش محتوای آن ها

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 377-396
احمد ایمانی؛ زهرا محمودی کیا



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب