1.

اثر اسپرمیدین بر ماده‏زایی شش توده پیاز خوراکی بومی استان خراسان در محیط درون‌شیشه‏ ای

دوره 46، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 225-231
ژیلا زنگویی؛ محمد رضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی

2.

ارزیابی پلی‌آمین‌ها بر فعالیت آنتی اکسیدانی، روغن، پروتئین و برخی صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی کاملینا (Camelina sativa) تحت تنش شوری

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 1063-1081
اسماعیل قلی نژاد؛ بختیار لله گانی؛ شهریار کاظمی

3.

بررسی اثر اندازه بنه و آغشته‏ سازی بنه با پلی‏آمین‏ها بر عملکرد و صفات رویشی و کیفی زعفران

دوره 20، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 467-485
سمیه احسان فر؛ علی سروش زاده؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مجید قربانی جاوید

4.

تأثیر پلی آمین‌های مختلف بر عمر گلجایی، تولید اتیلن و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گل میخک رقم ʼرد کورساʻ

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 275-288
فرشته کامیاب

5.

تأثیر کاربرد برگی پلی‌آمین‌ها بر ویژگی‌های رشدی، عمر گل‌جایی و میزان تنظیم‌کننده‌های رشد درونی گل رز رقم دولس ویتا

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 717-729
مهدی حسینی فرهی؛ مسعود زاده باقری

6.

فیتوهورمون اسپرمیدین و القا مقاومت دو رقم متحمل ترمه و حساس کاپیتان گوجه فرنگی به بیماری پژمردگی فوزاریومی ناشی از Fusarium oxysporum fsp. Lycopersici

دوره 51، شماره 2، دی 1399، صفحه 297-313
سید کاظم صباغ؛ مسعود گلستانی؛ محمد رضا سرافراز اردکانی؛ عباسی اسماعیل؛ مرضیه طاهری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب