1.

The effect of meat marinating with lactic and citric acid on some physicochemical and electrophoretic pattern of beef burger

دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 103-108
Seyed Ebrahim Hosseini؛ Atefeh Esfahani mehr

2.

اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 369-377
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد

3.

ارزیابی ﻓﺮاوانی ژنهای انتروتوکسین زای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای گوشت چرخ شده اغذیه فروشیهای استان مازندران

دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 66-72
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان

4.

اندازه‌گیری آثار رفاهی افزایش قیمت انواع گوشت بر خانوارهای شهری ایرانی

دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 201-209
محمد قهرمان زاده؛ فاطمه انصاری؛ آزاده فلسفیان؛ رویا فردوسی

5.

بررسی علت شیوع بیماری های ناشی از گوشت گوساله

دوره 18، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 38-38
آوا ایران پرور

6.

مطالعه تجربی تأثیر روش‌های پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ

دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد

7.

مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافت‌شناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه

دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 366-370
بهادر حاجی محمدی؛ کمند فتاحی؛ زهره کاویانی یکتا؛ جواد صادقی نژاد؛ حسن مروتی؛ افشین آخوندزاده بستی

8.

مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب