تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,225 |
تعداد مقالات | 67,687 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,002,123 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 89,680,874 |
1. | The effect of meat marinating with lactic and citric acid on some physicochemical and electrophoretic pattern of beef burger | |
دوره 9، شماره 2، مهر 2015، صفحه 103-108 | ||
Seyed Ebrahim Hosseini؛ Atefeh Esfahani mehr | ||
2. | اثر روغن ماهی کیلکا بر ترکیب اسیدهای چرب و طعم گوشت جوجههای گوشتی | |
دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 369-377 | ||
حامد صالحی؛ سعید زین الدینی؛ آرمین توحیدی؛ محمود شیوازاد | ||
3. | ارزیابی ﻓﺮاوانی ژنهای انتروتوکسین زای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای گوشت چرخ شده اغذیه فروشیهای استان مازندران | |
دوره 74، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 66-72 | ||
مریم عزیزخانی؛ فهیمه توریان | ||
4. | اندازهگیری آثار رفاهی افزایش قیمت انواع گوشت بر خانوارهای شهری ایرانی | |
دوره 44، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 201-209 | ||
محمد قهرمان زاده؛ فاطمه انصاری؛ آزاده فلسفیان؛ رویا فردوسی | ||
5. | بررسی علت شیوع بیماری های ناشی از گوشت گوساله | |
دوره 18، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 38-38 | ||
آوا ایران پرور | ||
6. | مطالعه تجربی تأثیر روشهای پخت بر پایداری باقیمانده تیل مایکوزین درگوشت مرغ | |
دوره 69، شماره 3، مهر 1393، صفحه 283-290 | ||
علی حشمتی؛ جمیله سالار آملی؛ ابولفضل کامکار؛ جلال حسن؛ غلامرضا جاهد | ||
7. | مطالعه تجربی کارآیی آزمون بافتشناسی در تعیین درصد گوشت بکاررفته در مدل کالباس و کباب لقمه | |
دوره 75، شماره 3، مهر 1399، صفحه 366-370 | ||
بهادر حاجی محمدی؛ کمند فتاحی؛ زهره کاویانی یکتا؛ جواد صادقی نژاد؛ حسن مروتی؛ افشین آخوندزاده بستی | ||
8. | مطالعه مقایسه ای تاثیر روشهای بسته بندی (معمولی و اتمسفر اصلاح شده) و اثرات ترکیبی آنها با اسید لاکتیک بر زمان ماندگاری گوشت سرد وتازه گوسفند | |
دوره 56، شماره 3، آبان 1380 | ||
دکترنوردهر رکنی؛ دکترمهران رضائی مجاز؛ دکتر سعید بکائی | ||