1.

Effect of Ginkgo biloba Leaf Extract (EGb 761) on Changes in Haematological Parameters and Erythrocyte Osmotic Fragility in Hypotonic and Chlorpyrifos Exposed Rats

دوره 13، شماره 4، دی 2019، صفحه 332-341
Sani Abdulrazak؛ Adulmumin Abdulkabir Nuhu؛ Zakka Yashim

2.

Effects of camphor on histomorphometric and histochemical parameters of testicular tissue in mice

دوره 10، شماره 3، آذر 2016، صفحه 225-235
Hasan Morovvati؛ masoud adibmoradi؛ Ali Kalantari Hesari؛ Ramin Mazaheri Nezhad Fard؛ Hamid Reza Moradi

3.

Growth Performance and the Intestine Morphometry of Japanese Quail That Fed Diets Supplemented With Vitamin E and Selenium

دوره 12، شماره 4، دی 2018، صفحه 323-334
Hossein Zadeh Adamnezhad؛ Jamshid GhiasiGhalehkandi

4.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

5.

اثرات ویتامین‌های E و C بر عملکرد مرغ‌های تخمگذار، فراسنجه‌های خونی و کلسترول تخم‌مرغ

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 137-142
مجتبی زاغری؛ مازیار محیطی اصلی

6.

اثر افزودن ویتامین E به رقیق‌کننده بر ویژگی ها و باروری منی خروس‌های بومی فارس پس از 6 یا 24 ساعت نگهداری در دمای 5-4 یا 24-19 درجه ی سانتی گراد

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385
علیداد بوستانی؛ محمد جواد ضمیری

7.

اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-15
اسفندیار نجفی حاجیپور؛ سیدولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ باقر مجازی امیری؛ مهدی سلطانی

8.

اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی هومورال و عملکرد در جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 3، مهر 1389
رضا وکیلی؛ رضا دلیری

9.

اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 427-439
علی آقایی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مرتضی مموئی؛ آرش آذرفر؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور

10.

اثر ملاتونین و ویتامین E بر ویژگی‌های منی یخ زده خروس‌های بومی استان فارس

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 379-391
مهرداد معمار؛ احمد زارع شحنه؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام؛ محمدجواد ضمیری

11.

ارزیابی میزان همبستگی ویتامین E سرم خون با شکنندگی اسموتیک گلبولهای قرمز در گوسفند

دوره 61، شماره 2، مرداد 1385
دکتر سیامک عصری رضایی؛ دکتر علی قلی رامین؛ دکتر مریم کوکلانی فر

12.

بررسی آثار تغذیه‌ای لسیتین سویا و ویتامین ‏E‏ بر شاخص‌های کیفی اسپرم در خروس‌های اجداد ‏هوبارد

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 177-188
شهرام شعبانی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد؛ محسن شرفی

13.

بررسی اثر زنجبیل در مقایسه با ویتامین E بر کشت آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی گوسفند نژاد افشاری

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 493-506
الهام بیرانوند؛ محمد رضا سنجابی؛ محمد زندی؛ حمیده افقی

14.

بررسی تاثیر تجویز خوراکی ویتامینE بر میزان جذب‌ IgG آغوز در گوساله‌های تازه متولد شده

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 143-147
حسین اسماعیلی؛ محمد مخبر دذفولی؛ غلامرضا نیکبخت بروجنی؛ محمد ربانی؛ پرویز تاجیک؛ زینب حمیدیا

15.

بررسی کیفیت اسپرم در موشهای مواجهه شده با کافور و نقش محافظتی ویتامینE

دوره 71، شماره 2، تیر 1395، صفحه 237-244
مسعود ادیب مرادی؛ علی کلانتری حصاری؛ حسن مروتی؛ فرزاد اسدی؛ حمید رضا مرادی

16.

تأثیرات سطوح گوناگون ویتامین E در رقیق‌کننده‌ بر کیفیت اسپرم اسبچۀ خزر طی فرایند سردسازی

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 1-8
ایمان یوسفیان؛ احمد زارع شحنه؛ مهدی ژندی؛ مجید بحرینی؛ غزاله ایزدپناه؛ رضا نوعی؛ مجتبی امام وردی

17.

تأثیر پودر برگ کنگرفرنگی (.Cynara scolymus L) و ویتامین E بر عملکرد و برخی فراسنجه‏ های خونی در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 147-155
مرتضی عالمی؛ فیروز صمدی؛ صبا صمدی

18.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی

19.

تأثیر تعاملی تمرین استقامتی و مصرف ویتامین E بر سطوح آدیپونکتین و شاخص مقاومت انسولین در زنان غیرفعال

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 109-122
زینب حسین زاده؛ سجاد احمدی زاد؛ مهدی هدایتی؛ مینو باسامی؛ حسنا رشیدی

20.

تأثیر جیرة غذایی حاوی پودرماهی فاسد و اثرات حفاظتی مکمل ویتامینی E و C بر شاخص‌های رشد، خون‌شناسی و بیوشیمیایی بچه‌ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 181-194
مجتبی پوراحد انزابی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی؛ راحله طهماسبی

21.

تأثیر سطوح بالا آلفا- توکوفرول استات بر فراسنجه‌های بافت‌شناسی بیضۀ خروس‌های سنگین‌ مادر گوشتی

دوره 49، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 123-131
مجید اجعفر؛ مجتبی زاغری؛ مهدی ژندی؛ لیلا لطفی

22.

تأثیر مکمل ویتامین E بر فعالیت حرکتی و یادگیری فضایی رت های مسن

دوره 5، شماره 4، دی 1392، صفحه 71-89
نصور احمدی؛ محمدعلی اصلانخانی؛ ناصر نقدی

23.

تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 223-233
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

24.

تاثیر افزودنی منابع مختلف آنتی‌اکسیدانی (ویتامین E، کوآنزیم Q10 و فرم های سلنیوم) جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی سرم خون در ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 597-611
محمدصادق آراملی؛ کوروش سروی مغانلو؛ احمد ایمانی

25.

تاثیر ویتامین E و نانولیپوزوم ویتامین E بر بیان ژن STAR در بیضه و ژن TSPO در تخمدان بلدرچین مولد ژاپنی

دوره 24، شماره 3، مهر 1401، صفحه 271-279
فاطمه هندیجانی؛ جمال فیاضی؛ هدایت اله روشنفکر؛ محمدرضا قربانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب