1.

اثرات سطوح مختلف ویتامینهای C، E و چربی بر عملکرد و میزان مرگ و میر جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر عباسعلی قیصری؛ دکتر عبدالحسین سمیع؛ دکتر جواد پوررضا

2.

اثر سطوح مختلف مس و ویتامین C مازاد بر احتیاجات غذایی بر روی عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 1، فروردین 1379
احمد کریمی؛ عبدالحسین سمیع؛ جواد پوررضا

3.

اثر شرایط نوری دوره انکوباسیون بر تخم مولدین قزل‌آلای رنگین کمان تغذیه شده با سطوح مختلف اسکوربیک اسید

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1401
بهرام فلاحتکار؛ عبدالعلی راهداری

4.

افزودن ویتامین C به جیره غذایی ماهی قزل ‌آلای ‌‌‌‌‌‌‌‌رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)‌ و بررسی شاخص‌های ‌رشد، بقاء و ترکیبات لاشه ‌در ‌دو ‌‌تراکم مختلف پرورش

دوره 70، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 55-62
زینب فضایی؛ میر مسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ رضا اسعدی

5.

بررسی اثر جیره‌های حاوی ویتامین C و سطوح مختلف پودر دانه زنیان بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خونی، خصوصیات لاشه و کیفیت گوشت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 291-303
لیلا صفوی نیا؛ مژگان مظهری؛ امیدعلی اسماعیلی پور؛ نعمت ضیائی؛ حسین دوماری

6.

بررسی تأثیر ویتامین C جیرة غذایی در رشد، ترکیب شیمیایی بدن و فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی بچه‌ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 369-382
مریم خواجوی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ عباس زمانی

7.

بررسی تاثیر مصرف ویتامین های E ، C و ترکیب C+E بر شاخص های بیوانرژتیک مردان ورزشکار

دوره 30، شماره 30، شهریور 1386
unknown

8.

بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم؛ جلیل توکل افشاری

9.

بررسی زمان ماندگاری فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) پوشش داده شده با پروتئین آبکافتی ماهی

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 375-390
حامد احمدی؛ سکینه یگانه؛ مینا اسمعیلی خاریکی

10.

پاسخ ایمنی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10

دوره 15، شماره 1، تیر 1392، صفحه 45-53
محمد حسین نعمتی؛ محمد حسین شهیر؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ هوشنگ لطف اللهیان

11.

تأثیر استفاده از ویتامین‌ها در شرایط استرس گرمایی در طیور

دوره 20، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 41-45
میلاد رضایی سینکی

12.

تأثیر الکارنیتین و ویتامین C بر شاخصهای رشد، ترکیب بدن و فراسنجه های بیوشیمیایی سرمی در بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 72، شماره 2، تیر 1396، صفحه 173-182
عزت اله شریف زاده؛ سکینه یگانه؛ فرید فیروزبخش؛ حسین اورجی

13.

تأثیر سطوح گوناگون ویتامین C بر میزان تخم‌گذاری ملکه و پروتئین بدن زنبوران کارگر در کلنی‌های زنبور عسل (Apis mellifera L.)

دوره 45، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 37-42
اردشیر احمدی؛ غلامعلی نهضتی؛ محمد امیری زندی؛ سعید عباسی

14.

تأثیر ویتامین C بر پارامتر های خونی، رشد و پاسخ به استرس دمایی در بچه ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان‌(Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 4، دی 1391، صفحه 373-380
حسین اورجی؛ محمد سوداگر؛ سید عباس حسینی؛ وحید تقی زاده

15.

تأثیر ویتامین C در میزان بقا و شاخص‏های رشد بچه‌ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 331-346
نرگس عرب؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

16.

تأثیر ویتامین های E و C و نوع روغن جیره بر عملکرد و فراسنجه های سرم جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 223-233
مازیار محیطی اصلی؛ معین قناعت پرست رشتی

17.

جمع آوری و ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی توده های بومی گشنیز ایران با توجه به برخی از صفات مورفولوژیکی و آنتی اکسیدانی

دوره 45، شماره 4، بهمن 1393، صفحه 417-427
نرجس صفائیان؛ ناصر عالم زاده انصاری؛ موسی موسوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب