1.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

2.

Effect of dietary chitosan on immune response and disease resistance in Cyprinus carpio

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 125-133
Mojtaba Alishahi؛ Amin Esmaili Rad؛ Mehdi Zarei؛ Masoud Ghorbanpour

3.

Effects of Aloe Vera crude extract on growth performance and some hemato-immunological indices of Oncorhynchus mykiss in farm scale

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 383-394
Mojtaba Alishahi؛ Zahra Tulaby Dezfuly؛ Takavar Mohammadian؛ Mehrzad Mesbah

4.

Interleukin (IL)-1β Gene Expression Analysis After Salmonella enterica serovar Typhimurium Challenge in Chicken Monocyte-Derived Macrophages

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 342-350
Elya Abbaszadeh؛ Jaleel Mehrzad؛ Seyed Mostafa Peighambari؛ Paniz Zarghami؛ Vahid Karimi؛ Ramak Yahyaraeyat

5.

Major Histocompatibility Complex as Marker Assisted Selection for Breeding Immunocompetent Animal

دوره 16، شماره 3، آبان 2022، صفحه 211-227
Gholamreza Nikbakht؛ Pouya Houshmand؛ Atefeh Esmailnejad؛ Fatemeh Abasabadi

6.

اثر اسانس گیاه مشگک (Ducrosia anethifolia) به صورت مکمل خوراکی بر شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 125-132
فاطمه دهقان؛ آریا وزیرزاده

7.

اثر کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد، گوارش پذیری مواد مغذی، پاسخ ایمنی و برخی از شاخص‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 489-500
زهرا کریمی بانریوند؛ منصور رضائی؛ محمد کاظمی فرد؛ محمد علی تاجیک قنبری

8.

اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 427-439
علی آقایی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مرتضی مموئی؛ آرش آذرفر؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور

9.

اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 113-125
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد

10.

اثر وزن اولیه جوجه و تراکم مواد مغذی جیره بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 477-488
محسن ذاکر جعفری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

11.

بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 445-459
هوشنگ لطف اللهیان؛ حسین منافی راثی؛ عباس نجم آبادی

12.

بررسی تاثیر افزودن آلوئه ورا (Aloe barbadensis) به جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص‌های خونی وسرمی ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در چالش با ساپرولگنیا پارازیتیکا

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 60-69
زیبنده محرابی؛ فرید فیروزبخش؛ قدرت رحیمی؛ حامد کلنگی

13.

بررسی تاثیر مکمل ویتامین C بر عملکرد و پاسخ های ایمنولوژیک جوجه های گوشتی

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
علیرضا حسابی نامقی؛ حسن نصیری مقدم؛ جلیل توکل افشاری

14.

تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 463-476
وجیهه نیکوفرد؛ اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی هرسینی؛ علی اصغر ساکی

15.

تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 257-267
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی

16.

تأثیر تجویز خوراکی عصاره خار مریم ‌(Silybum marianum)‌ بر پاسخ‌های ایمنی ماهی کپور معمولی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 255-263
مجتبی علیشاهی؛ مهدی سلطانی؛ مهرزاد مصباح؛ امین اسماعیلی راد

17.

تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 247-256
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان

18.

تأثیر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی جیره بر عملکرد تولید و پاسخ ایمنی مرغان بومی ‌ایران

دوره 67، شماره 2، تیر 1391، صفحه 149-157
اردشیر محیط؛ حسین صادقپور؛ علیرضا حسابی؛ فرهنگ روز مهر

19.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 463-471
فاطمه عزیز علی آبادی؛ حسن درمانی کوهی؛ مهرداد محمدی

20.

تأثیر عصاره زنجبیل (Zingiber officinale) بر برخی شاخصهای رشد، خون، بیوشیمی و ایمنی ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 73، شماره 2، تیر 1397، صفحه 155-163
رضا اکرمی؛ زید احمدی؛ مهشید شاملوفر؛ فرزانه حبیبی نوده؛ فاطمه صادقی اصل؛ نازنین زرینی؛ حسین چیت ساز

21.

تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 289-299
نظر اکبری زاده؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ علی نقی شکری

22.

کاربردهای واکسن‌های DNA در دامپزشکی

دوره 23، شماره 3، اسفند 1402، صفحه 32-38
فاطمه نصیری دشتکی؛ مجید پسندیده

23.

مطالعه برخی پاسخهای ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhyncus mykiss) به برخی انتی ژنهای استرپتوکوکوس اینیایی

دوره 62، شماره 1، فروردین 1386، صفحه 1-9
مهدی سلطانی؛ مجتبی علیشاهی؛ پروانه خضرائی نیا؛ محمد ربانی؛ امیر ستاری

24.

مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 2، مرداد 1382
دکتر شعبان رحیمی؛ احمد خاک سفیدی؛ دکتر طاهره موسوی

25.

مقایسه عملکرد سیستم ایمنی سویه های آرین، بومی آذربایجان غربی، آمیخته های آنها و سویه راس

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 265-280
علی مقصودی؛ رسول واعظ ترشیزی؛ علی اکبر مسعودی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ زهیر محمد حسن

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب