1.

Effects of Calyx Coating and Storage Temperature on Antioxidant Substances of Cape Gooseberry (Physalis peruviana L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 23-32
Rasoul Heydarnajad Giglou؛ Mousa Torabi Giglou

2.

ارزیابی صفات مورفولوژیک، پومولوژیک و کیفی ارقام و ژنوتیپ‌های هلو در شرایط محیطی استان خراسان رضوی

دوره 54، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 49-65
آمنه قهرمانی؛ ابراهیم گنجی مقدم؛ علی مرجانی

3.

بررسی تأثیر نیترات آمونیوم و آهن بر خواص کیفی و پاداکسندگی میوة سیب رقم گالا

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 203-211
مصباح بابالار؛ خدیجه جلیلی؛ محمدعلی عسگری سرچشمه؛ علیرضا طلایی

4.

تأثیر پوشش‌های خوراکی بر حفظ ترکیب‌های زیست ‏فعال و طولانی کردن دورۀ نگهداری اناردانۀ رقم رباب نی‌ریز

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 943-952
اصغر رمضانیان؛ پگاه احمدی؛ فریبرز حبیبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب