1.

برآورد ترکیب‌پذیری و اثرات ژن در ارقام و لاینهای برنج از طریق تجزیه لاین × تستر

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
عباس حاجی پور باقری؛ قربانعلی نعمت زاده؛ سیدعلی پیغمبری؛ محمد نوروزی

2.

بررسی اثر متقابل ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی ژنوتیپ‌های توتون ویرجینیا با محیط

دوره 42، شماره 3، آذر 1390، صفحه 519-526
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ فاطمه جاوید؛ فواد فاتحی

3.

بررسی ترکیب‌پذیری لاین‌ها و ارقام برنج با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
سید مصطفی صادقی؛ حبیب اله سمیع زاده؛ مهرزاد اله قلی پور

4.

بررسی ترکیب‌پذیری و عمل ژن‌ها در گندم نان در شرایط تنش خشکی با استفاده از تجزیه دی‌آلل

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382
جعفر احمدی؛ عباسعلی زالی؛ بهمن یزدی‌صمدی؛ علیرضا طالعی؛ محمدرضا قنادها؛ عباس سعیدی

5.

بررسی ترکیب پذیری ونوع عمل ژن در لاین های کنجد(Sesamum indicum) سعدالله

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
منصوری؛ محمدرضا احمدی

6.

بررسی ژنتیکی برخی از صفات مورفولوژیکی برنج با استفاده از تجزیه میانگین نسل‌ها

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 1-13
پیمان َشریفی؛ حمید دهقانی؛ علی مؤمنی؛ محمد مقدم

7.

بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری و اثر ژن در کنترل صفات مختلف در برنج از طریق تلاقی دای‌آلل

دوره 40، شماره 1، آذر 1388
نادعلی باقری؛ نادعلی بابائیان جلودار؛ اسماعیل حسن نتاج

8.

بررسی کنترل ژنتیکی عملکرد، اجزای عملکرد، زاویه ساقه و برگ پرچم در گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 2، شماره 2، مهر 1393، صفحه 119-127
راضیه عطاء الهی؛ روح اله عبدالشاهی

9.

بررسی نوع عمل ژن و ترکیب‌پذیری صفات مهم زراعی در کلزا

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 41-52
ولی اله محمدی؛ اعظم عرب نژاد؛ حسن زینالی؛ عبدالهادی حسین زاده؛ حسن امیری اوغان

10.

تجزیه ژنتیکی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مرتبط با کیفیت دانه در ارقام برنج

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 339-347
علی قربانی پور؛ بابک ربیعی

11.

تجزیه ژنتیکی عملکرد و اجزای آن در خربزه به روش دی‌آلل

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
سید احسان فیضیان؛ حمید دهقانی؛ عبدالمجید رضایی؛ مختار جلالی جواران

12.

تجزیه ژنتیکی عملکرد و صفات زراعی گندم نان تحت شرایط تنش و بدون تنش خشکی

دوره 43، شماره 1، مرداد 1391، صفحه 61-80
زهرا شیرکوند؛ محسن ابراهیمی؛ محمدرضا بی همتا؛ رضا امیری؛ گودرز نجفیان؛ حسین علی رامشینی

13.

تجزیه ژنتیکی مقاومت به سن گندم (Eurygaster integriceps)

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 481-489
علی رضا طالعی؛ محمدرضا بی همتا؛ محمد ضابط

14.

تجزیه و تحلیل میانگین نسل‌ها برای بررسی عملکرد و صفات مرتبط به آن در خربزه

دوره 43، شماره 3، آبان 1391، صفحه 293-304
سیداحسان فیضیان؛ حمید دهقانی؛ مختار جلالی جواران؛ عبدالمجید رضایی

15.

تجزیه‌وتحلیل نگاره‌ای عملکرد دانه و اجزای آن در برخی رقم‌های گندم نان به روش دی‌آلل-روش هیمن

دوره 48، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 913-922
حسن عبدی؛ محمدحسین فتوکیان

16.

تعیین عمل ژن ها و وراثت پذیری بعضی از صفات مرتبط با کیفیت برنج با استفاده از تجزیه و تحلیل گرافیکی دای آلل

دوره 36، شماره 4، تیر 1384
احمد علی شوشی دزفولی؛ رحیم هنرنژاد

17.

مطالعه ژنتیکی مقاومت به سن (Eurygaster integriceps Put.) در گندم نان

دوره 36، شماره 2، اردیبهشت 1384
خداداد مصطفوی؛ عبدالهادی حسین‌زاده؛ حسن زینالی خانقاه؛ محمد خالو باقری

18.

نحوه عمل ژن و وراثت‌پذیری شاخص‌های مقاومت به تنش خشکی درکلزا1

دوره 35، شماره 1، فروردین 1383
حسن امیری اوغان؛ محمد مقدم؛ محمدرضا احمدی؛ سید جعفر داوری



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب