تعداد نشریات | 158 |
تعداد شمارهها | 6,239 |
تعداد مقالات | 67,849 |
تعداد مشاهده مقاله | 115,373,529 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 90,139,772 |
1. | اثرات افزودن گوانیدینواستیکاسید به جیرههای با سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی | |
دوره 26، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 87-98 | ||
سید محمدعلی میرحسینی؛ سید ناصر موسوی؛ علی افسر | ||
2. | پاسخ جوجههای گوشتی به سطوح مختلف پروتئین ایدهآل و نسبتهای والین به لیزین قابل هضم جیره در دوره آغازین | |
دوره 23، شماره 4، دی 1400، صفحه 535-548 | ||
رضا صلاحی مقدم؛ محمدحسین شهیر | ||
3. | تاثیر استفاده از آنزیم پروتئاز در جیره های با سطوح مختلف پروتئین و اسیدهای آمینه بر عملکرد، ویژگی های لاشه، قابلیت هضم مواد مغذی و غلظت برخی از فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 17 تیر 1402 | ||
سپیده گزانی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد | ||