1.

آزمون قیمت واحد در بازار دانه ‌های روغنی ایران نسبت به قیمت جهانی (مطالعه موردی: ذرت، سویا، پنبه)

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 727-736
امیرحسین چیذری؛ مهدی نعمتی

2.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

3.

بررسی اثر استفاده دانه گلرنگ و کتان در دوره پیرامون زایش بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی میش‌های افشاری

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 201-212
سلمان افشار؛ حمید امانلو؛ داود زحمتکش

4.

بهبود شاخص‌های فتوسنتزی، بیوشیمیایی و تحمل به سرمای کلزا پاییزه با کاربرد نانو‌سلنیوم در مرحله روزت

دوره 26، شماره 2، خرداد 1403، صفحه 213-233
پریسا شیخ زاده؛ غلام بهزاد؛ ناصر زارع؛ میترا رستمی

5.

تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387
حمیدرضا گازر؛ رامین حسین خواه

6.

تأثیر مقادیر مختلف عناصر ازت، فسفر و پتاس بر پروفیل اسیدچرب، درصد روغن و عملکرد دانه کتان روغنی

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 443-452
کمال سادات اسیلان

7.

تأثیر میکوریزا و محلول‏پاشی با نانواکسید آهن و روی بر عملکرد، درصد روغن و برخی صفات بیوشیمیایی گلرنگ در شرایط محدودیت آبی

دوره 19، شماره 3، آذر 1396، صفحه 733-749
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب