1.

Bioavailability comparison between herbal methionine and DL-methionine on growth performance and immunocompetence basis in broiler chickens

دوره 8، شماره 3، دی 2014، صفحه 169-178
Sheila Hadinia؛ Mahmood Shivazad؛ Hossein Moravej؛ Majid Alahyari-Shahrasb؛ Woo Kyun Kim

2.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

3.

Effect of dietary chitosan on immune response and disease resistance in Cyprinus carpio

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 125-133
Mojtaba Alishahi؛ Amin Esmaili Rad؛ Mehdi Zarei؛ Masoud Ghorbanpour

4.

Effects of Aloe Vera crude extract on growth performance and some hemato-immunological indices of Oncorhynchus mykiss in farm scale

دوره 11، شماره 4، دی 2017، صفحه 383-394
Mojtaba Alishahi؛ Zahra Tulaby Dezfuly؛ Takavar Mohammadian؛ Mehrzad Mesbah

5.

Effects of Lipopolysaccharides (LPS) of Yersinia ruckeri on Immune Response in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) by Intraperitoneal and Oral Administration

دوره 13، شماره 4، دی 2019، صفحه 421-435
Zahra Tulaby Dezfuly؛ Mojtaba Alishahi؛ Masoud Ghorbanpoor؛ Mohammad Reza Tabandeh؛ Mehrzad Mesbah

6.

Interleukin (IL)-1β Gene Expression Analysis After Salmonella enterica serovar Typhimurium Challenge in Chicken Monocyte-Derived Macrophages

دوره 14، شماره 4، دی 2020، صفحه 342-350
Elya Abbaszadeh؛ Jaleel Mehrzad؛ Seyed Mostafa Peighambari؛ Paniz Zarghami؛ Vahid Karimi؛ Ramak Yahyaraeyat

7.

Major Histocompatibility Complex as Marker Assisted Selection for Breeding Immunocompetent Animal

دوره 16، شماره 3، آبان 2022، صفحه 211-227
Gholamreza Nikbakht؛ Pouya Houshmand؛ Atefeh Esmailnejad؛ Fatemeh Abasabadi

8.

اثر اسانس گیاه مشگک (Ducrosia anethifolia) به صورت مکمل خوراکی بر شاخص‌های ایمنی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 125-132
فاطمه دهقان؛ آریا وزیرزاده

9.

اثر کنجاله تخم آفتابگردان تخمیر شده با قارچ آسپرژیلوس نایجر و مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد، گوارش پذیری مواد مغذی، پاسخ ایمنی و برخی از شاخص‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 489-500
زهرا کریمی بانریوند؛ منصور رضائی؛ محمد کاظمی فرد؛ محمد علی تاجیک قنبری

10.

اثر مکمل عنصر روی و ویتامین E بر باروری، جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی مادر و عملکرد رشد و پاسخ ایمنی نتاج آنها

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 427-439
علی آقایی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ مرتضی مموئی؛ آرش آذرفر؛ علی شهریاری؛ مسعود قربانپور

11.

اثر منابع مختلف عناصر منگنز، روی و مس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 113-125
مهرداد نفیسی؛ منصور رضائی؛ سید عبداله حسینی؛ محمد کاظمی فرد

12.

اثر وزن اولیه جوجه و تراکم مواد مغذی جیره بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 24، شماره 4، دی 1401، صفحه 477-488
محسن ذاکر جعفری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

13.

استفاده از سطوح مختلف عصاره روغنی بره موم بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 441-448
مریم آببند؛ محمد سالار معینی

14.

بررسی تأثیر باکتری تسوکامورلا اینکوننسیس بر عیار سرمی طیور گوشتی متعاقب واکسیناسیون علیه ‏بیماری بورس عفونی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 193-199
کتایون نفوذی؛ منیره خردادمهر؛ وحیدرضا رنجبر

15.

بررسی تأثیر پودر ریشه رازیانه بر عملکرد، سیستم ایمنی و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 445-459
هوشنگ لطف اللهیان؛ حسین منافی راثی؛ عباس نجم آبادی

16.

بررسی عملکرد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره‌های حاوی مکمل اسید بوتیریک و ال-کارنیتین

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 269-279
زهرا نوره؛ علی خطیب جو؛ فرشید فتاح نیا؛ محمد اکبری قرائی

17.

تأثیر استفاده از اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های با کیفیت متفاوت پروتئین بر عملکرد، پاسخ ایمنی، فعالیت آنزیمی و خصوصیات بستر جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 463-476
وجیهه نیکوفرد؛ اکبر یعقوبفر؛ شهاب قاضی هرسینی؛ علی اصغر ساکی

18.

تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 257-267
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی

19.

تأثیر تجویز خوراکی عصاره خار مریم ‌(Silybum marianum)‌ بر پاسخ‌های ایمنی ماهی کپور معمولی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 255-263
مجتبی علیشاهی؛ مهدی سلطانی؛ مهرزاد مصباح؛ امین اسماعیلی راد

20.

تأثیر تزریق گلوکونات کلسیم و گرسنگی پس از تفریخ بر پاسخ ایمنی، تلفات و عملکرد رشد جوجه های گوشتی تا 28 روزگی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 247-256
زینب پورآزادی؛ حشمت اله خسروی نیا؛ حسن نوروزیان

21.

تأثیر سطوح ترئونین و تراکم گله بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 4، دی 1398، صفحه 533-543
کبری سوخته زاری؛ علی خطیب جو؛ هوشنگ جعفری؛ محمد اکبری قرایی؛ کامران طاهرپور

22.

تأثیر سطوح جیره‏ای اسانس نعناع فلفلی بر شاخص‏های تولید و پاسخ ایمنی در مرغ‏ تخمگذار تحت تنش القاء شده با دگزامتازون

دوره 20، شماره 3، آبان 1397، صفحه 437-450
ساجده شمس الهی؛ لیلا حسنوند؛ حشمت اله خسروی نیا؛ بهمن پریزدایان کاوان

23.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی‌های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 3، آذر 1395، صفحه 463-471
فاطمه عزیز علی آبادی؛ حسن درمانی کوهی؛ مهرداد محمدی

24.

تأثیر سطوح مختلف رتینول استات بر سامانۀ ایمنی خروس‌های گلۀ مادر گوشتی

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 313-319
هاجر گل آبادی؛ مجتبی زاغری؛ مهدی ژندی

25.

تأثیر گیاه زوفا، آسپیرین و ویرجینیامایسین بر عملکرد رشد، ایمنی و شاخص‌های آسیت در جوجه‌های گوشتی تحت تنش سرمائی

دوره 22، شماره 2، تیر 1399، صفحه 289-299
نظر اکبری زاده؛ علی خطیب جو؛ صیفعلی ورمقانی؛ هوشنگ جعفری؛ علی نقی شکری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب