1.

اثر توأم خاک‌دهی و مالچ زنده بر کنترل علف‌های هرز و عملکرد سیب‌زمینی

دوره 42، شماره 2، شهریور 1390، صفحه 255-264
محمدعلی ابوطالبیان؛ داریوش مظاهری

2.

ارزیابی چرخه حیات تولید سیب‌زمینی ‌به روش نیمه مکانیزه در ایران: مطالعه موردی، استان مرکزی

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 666-659
علیرضا شاه محمدی؛ هادی ویسی؛ کوروس خوشبخت؛ عبدالمجید مهدوی دامغانی؛ الیاس سلطانی

3.

ارزیابی شاخص‌های تحمل خشکی در ارقام سیب‌زمینی

دوره 41، شماره 1، خرداد 1389
کرامت ربیعی؛ محمود خدامباشی؛ عبدالمجید رضائی

4.

ارزیابی عملکرد غده و برخی صفات کمی و کیفی 15 ژنوتیپ امیدبخش سیب‌زمینی در منطقه اردبیل

دوره 52، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 293-303
یوسف جهانی جلودار؛ طاهر برزگر؛ داود حسن پناه؛ زهرا قهرمانی

5.

ارزیابی مقاومت رقم‌های تجاری سیب‌زمینی به بیماری لکه‌موجی در شرایط گلخانه و مزرعه

دوره 48، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 169-182
مهدی نصراصفهانی؛ گیتی علیزاده مقدم؛ محمدعلی کریم خواه

6.

برآورد ارزش اقتصادی آب مصرفی از رهیافت‌های تمایل به پرداخت کشاورزان سیب‌زمینی‌کار و ارزش تولید نهایی

دوره 50، شماره 4، شهریور 1398، صفحه 1023-1037
محمد علی اسعدی؛ محمد حسن وکیل پور؛ سید ابوالقاسم مرتضوی؛ طاهره نعمتی فرج

7.

بررسی اثرات کود اوره و مرغی بر رشد، عملکرد و کارایی زراعی مصرف نیتروژن در سیب‌زمینی در دو منطقه لرستان

دوره 52، شماره 3، مهر 1400، صفحه 129-145
محمد آصفی؛ محمود خرمی وفا؛ احمد اسماعیلی؛ محسن سعیدی

8.

بررسی امکان جانشینی روش تجاری مینی‌تیوبر با روش هیدروپونیک باز در تولید سیب‌زمینی

دوره 45، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 31-38
بابک درویشی؛ کاظم پوستینی؛ علی احمدی؛ رضا توکل افشاری؛ جواد شاطریان

9.

بررسی تأثیر اندول استیک اسید و آبسیزیک اسید بر غده‌زائی در گیاه سیب‌زمینی (Solanum tuberosum)

دوره 48، شماره 3، آذر 1396، صفحه 811-824
محمد رضا هادی

10.

بررسی تحمل ژنوتیپ‌های سیب‌زمینی (Solanum tuberosum L.) به تنش کم‌آبی

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 527-540
مرجان سمایی؛ سید علی مدرس ثانوی؛ احمد موسی‌پور گرجی؛ اسکندر زند

11.

بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 73-79
مریم اسدی؛ ناصر همدمی؛ سید امیر حسین گلی

12.

بررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیب‌زمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 485-500
نعیمه سماواتیان؛ سیامک کلانتری؛ محمد لایقی؛ مجتبی دلشاد

13.

بررسی نوع و زمان مصرف مواد شیمیایی بر شکستن خواب غده‌چه سیب‌زمینی

دوره 42، شماره 1، خرداد 1390، صفحه 157-164
خالد سلیمی؛ سید محمد باقر حسینی؛ رضا توکل افشاری

14.

تأثیر برخی عامل‌های زیست‌بوم شناختی بر همزیستی قارچ‌‌ریشه‌های آربوسکولار با سیب‌زمینی در استان آذربایجان غربی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 67-78
مینا کلاه‌نمدی؛ ابراهیم صداقتی؛ محمد مرادی؛ حسین علایی

15.

تأثیر تنش خشکی و قارچ‌های میکوریز آربسکولار بر عملکرد و کیفیت سیب‌زمینی

دوره 49، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 395-406
ندا عابدی؛ احمد گلچین؛ سعید شفیعی؛ حسین بشارتی

16.

تأثیر کم‏آبیاری بر عملکرد و کارایی مصرف آب چند محصول عمده در جیرفت

دوره 51، شماره 8، آبان 1399، صفحه 2137-2148
عاطفه افشار؛ پرویز حقیقت جو؛ فاطمه کاراندیش؛ ام البنی محمدرضاپور؛ شاپور کوهستانی

17.

تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 155-164
فرزاد گودرزی؛ حامد فاطمیان

18.

تأثیر مواد سوپرجاذب رطوبتی و میکوریز بر رشد و عملکرد سیب‌زمینی در شرایط کم‌آبیاری

دوره 52، شماره 3، آذر 1400، صفحه 605-617
خسرو پرویزی

19.

تعیین اندازه بهینه مزارع سیب‌زمینی در استان همدان (مطالعه موردی در شهرستان بهار)

دوره 40، شماره 1، خرداد 1388
سید محسن سیدان

20.

شناسایی و مطالعه بیماریزایی گونه‌های آلترناریای گوجه‌فرنگی و سیب زمینی در استان آذربایجان غربی

دوره 43، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 155-163
زهرا حاجی پور جارچلو؛ یوبرت قوستا؛ سعید رضائی

21.

عوامل موثر بر دانش مدیریت ضایعات سیب زمینی کاران شهرستان رزن

دوره 48، شماره 2، تیر 1396، صفحه 257-269
اصغر باقری؛ عمران غفاری؛ حسین شعبانعلی فمی

22.

فراوانی جمعیت، تغذیه از شکار و جثۀ بدن سن شکارگر Orius minutus با تغذیه از Tetranychus urticae روی شش رقم سیب‌زمینی

دوره 44، شماره 2، اسفند 1392، صفحه 191-201
سید علی اصغر فتحی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.