1.

اثر پودر آنغوزه (Ferula assa foetida) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 111-118
محمد شادمانی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

2.

بررسی اثرات افزودن پروبیوتیک‌ و اسانس روغنی آویشن پوشش دار شده بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 مرداد 1400
ابراهیم باباخانی؛ رضا رستمیان

3.

بررسی ایمنی هومورال در طیور چالش شده با ایمریا قبل و پس از واکسیناسیون به روش الایزا

دوره 70، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 279-284
صدیقه نبیان؛ فاطمه عرب خزائلی؛ محمدحسین کفایتی؛ مهرداد مدیرصانعی

4.

پاسخ ایمنی جوجه‏ های گوشتی تحت تنش سرمایی به ویتامین C و کوآنزیم Q10

دوره 15، شماره 1، تابستان 1392، صفحه 45-53
محمد حسین نعمتی؛ محمد حسین شهیر؛ محمدطاهر هرکی نژاد؛ هوشنگ لطف اللهیان

5.

تاثیر پروبیوتیک و اسید فرمیک بر سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 43، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 449-456
نیلوفر میربابایی لنگرودی؛ مهرداد محمدی؛ محمد روستایی علیمهر

6.

تاثیر سطوح مختلف پودر شوید در مقایسه با آنتی‌بیوتیک فلاوومایسین بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فلور میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 609-618
احسان شهرامی؛ محمد جباری راد؛ سید عبداله حسینی؛ مهدی افتخاری

7.

تأثیر سطوح مختلف سلنیومبرفراسنجه‌های متابولیکی خون و ایمنی هومورال در جوجه‌های گوشتی

دوره 65، شماره 4، زمستان 1389
رضا وکیلی؛ مهدی بهرام

8.

تأثیر عسل، ژله رویال و گرده زنبورعسل بر عملکرد، سامانه ایمنی و فراسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی

دوره 17، شماره 2، پاییز 1394، صفحه 311-320
سکینه بابایی؛ شعبان رحیمی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ غلام حسین طهماسبی؛ سید ناصر خالقی میران


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.