1.

Effect of dietary chitosan on immune response and disease resistance in Cyprinus carpio

دوره 8، شماره 2، آبان 2014، صفحه 125-133
Mojtaba Alishahi؛ Amin Esmaili Rad؛ Mehdi Zarei؛ Masoud Ghorbanpour

2.

Effects of Two Probiotics, Lactobacillus Plantarum and Lactobacillus Bulgaricus on Growth Performance and Intestinal Lactic Acid Bacteria of Cyprinus Carpio

دوره 12، شماره 3، آذر 2018، صفحه 207-218
Mojtaba Alishahi؛ zahra Tulaby Dezfuly؛ Takavar Mohammadian؛ Mehrzad Mesbah

3.

اثر جیره های حاوی پودرجوانه جو و جلبک کلرلا بر شاخص های رشد، فلور میکروبی گوشت ودستگاه گوارش ماهی کپور معمولی (Cyprinus Carpio L. )

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 123-134
نسرین عبدالرحمن؛ هاژاو مراد؛ نازنین حسن؛ هاوان سلیمان؛ هیوار سالح

4.

ارتباط میان شوری و هدایت الکتریکی آب با هماتوکریت، مولفه‌های یونی سرم خون، برخی شاخص‌های رشد، بقاء و استرس در ماهی کپور معمولی 1758) Cyprinus carpio Linneaus)

دوره 64، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 319-332
معظمه کردجزی؛ محمد رضا ایمانپور؛ بهاره شعبانپور

5.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

6.

بررسی اثر ادجوانی نانوکیتوزان بر ایمنی زایی واکسن کشته‌ی آئروموناس هیدروفیلا در ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 72-81
مجتبی علیشاهی؛ عذرا حاجی پور؛ مسعود قربانپور؛ مهرزاد مصباح

7.

بررسی تأثیر سینامالدهید روی عوارض ناشی از اکسیدروی (ZnO) در آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 76، شماره 2، خرداد 1402، صفحه 305-316
فرزاد حیدردخت؛ سید محمد حسینی؛ شیلا امیدظهیر

8.

بررسی تأثیر عصاره های آبی و اتانولی پوست انار (Punica granatum) بر رشد باکتری اشریشیاکلی (Escherichia coli) تلقیح شده درگوشت چرخ شده کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 383-394
فرزانه تقوی؛ مجید علیپور؛ داریوش سعادتی؛ علی ارشدی

9.

بررسی تاثیر مکمل گیاهی پودر آویشن و مرزه بر عملکرد رشد، نرخ بقاء، برخی شاخص‌های بیوشیمیایی خون و ترکیب لاشه در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 70، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 424-434
احسان احمدی فر؛ طیبه عنایت غلامپور؛ محسن شهریاری مقدم؛ سمیرا مقدم فر؛ ابراهیم مسعودی

10.

بررسی تنوع ژنتیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در آب های ایرانی دریای خزر با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره ای

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 129-138
فرامرز لالوئی؛ سهراب رضوانی گیل کلائی؛ محمد جواد تقوی

11.

تأثیرات تغذیه‌ای جانشینی روغن ماهی با روغن کلزا در جیرة غذایی ماهیان جوان کپور معمولی، Cyprinus carpio در عملکرد رشد و پارامترهای تغذیة بدن و شاخص اقتصادی جیره

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 157-175
خلیل مینابی؛ محمد ذاکری؛ جاسم غفله مرمضی؛ وحید یاوری؛ سید محمد موسوی

12.

تأثیر تجویز خوراکی عصاره خار مریم ‌(Silybum marianum)‌ بر پاسخ‌های ایمنی ماهی کپور معمولی

دوره 66، شماره 3، مهر 1390، صفحه 255-263
مجتبی علیشاهی؛ مهدی سلطانی؛ مهرزاد مصباح؛ امین اسماعیلی راد

13.

تأثیر سم دیازینون بر فراسنجه های خونی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 185-191
امید خان محمدی اطاقسرا؛ نیلوفر کربلایی آقازاده؛ مجتبی ملاآقاپورقراخیلی؛ سعید علی‌نژاد معلم

14.

تأثیر سم گلایفوزیت بر ساختار آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 3، آذر 1396، صفحه 133-139
مجید عسکری حصنی؛ نبات نقشبندی

15.

تاثیر کاهش نرخ غذادهی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر عملکرد رشد و تغذیه، شاخص‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت آب در سیستم بیوفلاک در مقایسه با آب تمیز

دوره 74، شماره 3، مهر 1400، صفحه 453-466
حسین آدینه؛ حجت جعفریان؛ محمد خادمی حمیدی؛ فاطمه زهرا کریم تبار؛ زینب صداقت

16.

تاثیر نانوذرات نقره کلوئیدی بر جمعیت فلور باکتریایی روده کپورمعمولی(Cyprinus carpio)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 123-131
نیوشا نیکی؛ روح اله رحیمی؛ فردین شالویی؛ فرزانه نیکوخواه

17.

تعیین عملکرد رشد، تغییرات ترکیب لاشه و پارامترهای خونی بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio) تغذیه شده با سطوح متفاوت ویتامین E

دوره 71، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 65-72
رضا طاعتی؛ محبوبه احمدی زاده؛ علیرضا ولی پور

18.

تعیین غلظت نیمه کشنده (LC50 ) و بررسی اثر بیهوش کنندگی اسانس اسطوخودوس (Lavandula angustifolia) در بچهماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 73، شماره 3، مهر 1397، صفحه 299-307
نرگس بهشتی؛ سکینه یگانه؛ میلاد عادل

19.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

20.

مقایسة تجمع زیستی جیوه کل در بافت عضلة دو گونه ماهی کپور معمولی و کپور ‌نقره‌ای سد قشلاق سنندج

دوره 36، شماره 56، اسفند 1389، صفحه 47-54
مهدی خوشناموند؛ شهرام کبودوندپور؛ فرزاد غیاثی؛ بهمن بهرام‌نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب