1.

اثر جایگزینی سطوح مختلف دانه ذرت به جای جو بر عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 196-206
سید هادی حسینی؛ یوسف روزبهان؛ علیرضا آقا شاهی؛ جواد رضایی

2.

اثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین

دوره 4، شماره 0، فروردین 1377
علی نیکخواه؛ محمدحسن نسری فتحی؛ غلامعلی نهضتی

3.

اثر خوراندن پساب کارخانه نشاسته بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر پرواری هلشتاین

دوره 43، شماره 3، آذر 1391، صفحه 369-377
احسان کمالیان؛ تقی قورچی؛ محمد خوروش؛ شهریار کارگر؛ غلامرضا قربانی؛ سعید زره داران؛ مسعود برومند

4.

اثر رطوبت، سرعت بارگذاری و اندازه دانه بر برخی خواص مکانیکی دانه جو

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 485-491
آذین زند میرالوند؛ منصور راسخ؛ عزت اله عسکری اصلی ارده

5.

اثر سرعت تجزیه‌پذیری منابع نشاسته بر توان تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاو‌های هلشتاین در اوایل دوره شیردهی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 207-219
حمید امانلو؛ بهزاد علیزاده؛ محمد حسین شهیر؛ طاهره امیر آبادی فراهانی

6.

اثر سطوح مختلف جو و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین جیره و عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 42، شماره 3، دی 1390، صفحه 275-283
علی اصغر ساکی؛ سارا میرزایی گودرزی؛ شهاب قاضی؛ محمد مهدی معینی؛ فاطمه صاحبی اعلاء

7.

اثر سطوح مختلف دانه ذرت و جو بر رشد و عملکرد گوساله‌های هلشتاین

دوره 43، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 229-237
احمد ضیاء عبدالزهره؛ یوسف روزبهان؛ سیدهادی حسینی؛ جواد رضائی

8.

اثر عمل‌آوری دانه جو با اسید لاکتیک بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های نر شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 22، شماره 3، مهر 1399، صفحه 379-389
وحید پیری؛ فرخ کفیل زاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.