1.

Synthesis of Activated Carbon from Sugarcane Bagasse and Application for Mercury Adsorption

دوره 5، شماره 3، مهر 2019، صفحه 585-596
k. Javidi Alsadi؛ N. Esfandiari

2.

ارزیابی آلودگی رسوبات سواحل دریای خزر با جیوه در استان مازندران با استفاده ازGIS و زمین آمار

دوره 64، شماره 2، تیر 1390، صفحه 169-183
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ لقمان خداکرمی

3.

ارزیابی جیوه تجمع یافته در رسوبات و بافت بی‌مهرگان کف‌زی دریاچه سد قشلاق سنندج

دوره 38، شماره 1، خرداد 1391، صفحه 19-30
کامران الماسیه؛ شهرام کبودوندپور

4.

ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران

دوره 64، شماره 3، مهر 1390، صفحه 243-257
سید مهدی حسینی؛ نوراله میرغفاری؛ نصرالله محبوبی صوفیانی؛ سید ولی حسینی

5.

بررسی تأثیر دما و غلظت محلول 3-مرکاپتوپروپانوئیک اسید در درصد حذف آلاینده‌های جیوه و کروم از خاک آلوده به روش خاکشویی (مطالعه موردی: محدوده پالایشگاه نفت تهران)

دوره 42، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 375-385
هومن غلامپور ارباستان؛ سعید گیتی پور؛ محمدعلی عبدلی؛ میلاد کاردگر

6.

بررسی تجمع زیستی جیوه و ارتباط آن با سلنیوم در بافت عضله و کبد کوسه چاک لب (Rhizoprionodon acutus)

دوره 38، شماره 3، آذر 1391، صفحه 37-46
احمد ترسلی؛ عباس اسماعیلی ساری؛ تورج ولی نسب

7.

بررسی توانایی گیاه نی (Phragmites australis) در کاهش و حذف فلز جیوه از پساب کارخانه کلر آلکالی پتروشیمی بندر امام

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 95-105
لیلا طیبی؛ امیر حسین حمیدیان؛ افشین دانه کار؛ هادی پورباقر

8.

بررسی میزان جیوه در میگوهای عرضه شده در بازار تهران

دوره 69، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-195
ساناز عراقیه فراهانی؛ سهیل اسکندری؛ بهروز اکبری آدرگانی؛ محمدرسول هادیانی؛ َشهرام شعیبی

9.

تعیین حد مجاز مصرف کنسرو ماهی گیدر (Thunnus albacares) از نظر میزان جیوه

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 287-296
عباس قیطاسی؛ سید ولی حسینی؛ زهره احمدی کردستانی؛ سید مصطفی عقیلی نژاد؛ فرزانه شوقعلی نیری

10.

تعیین سطوح جیوه در اندام های مختلف چنگر (Fulica atra) و خوتکا معمولی (Anas crecca) با توجه به سن و جنسیت در تالاب بین المللی فریدونکنار

دوره 42، شماره 3، آذر 1395، صفحه 505-516
محسن احمدپور؛ علیرضا پورخباز؛ سید محمود قاسمپوری

11.

تعیین غلظت جیوه در برخی اندام‌‌های باکلان بزرگ(Phalacrocorax carbo)

دوره 60، شماره 5، اسفند 1387
سهراب مظلومی؛ عباس اسماعیلی‌ساری؛ سیدمحمود قاسمپوری

12.

تعیین میزان جیوه تام و تاثیرعامل احیا کننده و وزن نمونه بر آن در کنسروهای ماهی تن به روش هیدرید ژنراتور – اتمیک ابزربشن (HG-AAS)

دوره 63، شماره 4، دی 1387، صفحه 331-335
جمیله سالار آملی؛ طاهره علی اصفهانی

13.

مقایسة تجمع زیستی جیوه کل در بافت عضلة دو گونه ماهی کپور معمولی و کپور ‌نقره‌ای سد قشلاق سنندج

دوره 36، شماره 56، اسفند 1389، صفحه 47-54
مهدی خوشناموند؛ شهرام کبودوندپور؛ فرزاد غیاثی؛ بهمن بهرام‌نژاد

14.

نحوه توزیع جیوه در بافت های مختلف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) خور موسی، خلیج فارس

دوره 68، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 27-39
صدیقه بابادی؛ علیرضا صفاهیه؛ سید محمد باقر نبوی؛ کمال غانمی؛ محمد تقی رونق



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب