تعداد نشریات | 161 |
تعداد شمارهها | 6,552 |
تعداد مقالات | 70,701 |
تعداد مشاهده مقاله | 124,569,438 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 97,773,172 |
1. | Chemical composition of seed and seed oil from Iranian commercial date cultivars | |
دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 1-6 | ||
Abolfazl Golshan Tafti؛ Bahman Panahi | ||
2. | Nano-Chelated Nitrogen Fertilizer as a New Replacement for Urea to Improve Olive Oil Quality | |
دوره 8، شماره 2، تیر 2021، صفحه 191-201 | ||
Zohre Rohi Vishekaii؛ Ali Soleimani؛ Akbar Hasani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Karamatollah Rezaei؛ Somaye Kalanaky | ||
3. | اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی | |
دوره 65، شماره 2، تیر 1389 | ||
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی | ||
4. | بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.) | |
دوره 39، شماره 1، آبان 1387 | ||
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست | ||
5. | بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت | |
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 389-398 | ||
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی | ||
6. | تأثیر اخته کردن بر ویژگیهای کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغالههای مرخز | |
دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360 | ||
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده | ||
7. | تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل | |
دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 167-175 | ||
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ مصطفی صادقی؛ سلمان نصرالهی | ||