1.

Chemical composition of seed and seed oil from Iranian commercial date cultivars

دوره 2، شماره 1، شهریور 2019، صفحه 1-6
Abolfazl Golshan Tafti؛ Bahman Panahi

2.

Nano-Chelated Nitrogen Fertilizer as a New Replacement for Urea to Improve Olive Oil Quality

دوره 8، شماره 2، تیر 2021، صفحه 191-201
Zohre Rohi Vishekaii؛ Ali Soleimani؛ Akbar Hasani؛ Mahmood Ghasemnezhad؛ Karamatollah Rezaei؛ Somaye Kalanaky

3.

اثر تغذیه روغن ماهی بر خصوصیات تولید مثلی قوچ زندی

دوره 65، شماره 2، تیر 1389
فرهاد صمدیان؛ آرمین توحیدی؛ کامران رضا یزدی

4.

بررسی ارتباط عملکرد و اجزای عملکرد دانه با میزان روغن، ترکیب اسیدهای چرب و پروتئین دانه سویا (Glycine max L.)

دوره 39، شماره 1، آبان 1387
منیژه سبکدست؛ حسن زینالی خانقاه؛ فرنگیس خیالپرست

5.

بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 389-398
علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی

6.

تأثیر اخته کردن بر ویژگی‌های کیفی گوشت در عضله بایسپس فموریس بزغاله‌های مرخز

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 349-360
رضا ناصری هرسینی؛ فرخ کفیل زاده

7.

تاثیر وزن لاشه و جنس بر کیفیت گوشت و ترکیب اسیدهای چرب گوسفندان نژاد زل

دوره 44، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 167-175
علیرضا یوسفی؛ حمید کهرام؛ احمد زارع شحنه؛ مصطفی صادقی؛ سلمان نصرالهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب