1.

Effect of savory essential oil, garlic powder, and garlic aqueous extract on fungal load of poultry feed

دوره 2، شماره 1، خرداد 2015، صفحه 23-30
Abdolghaffar Ownagh؛ Mahnaz Fallahi؛ Bentolhoda Rahman؛ Davood Mohammadzadeh

2.

Garlic Powder Supplementary Diet Prevents Pulmonary Hypertension Syndrome by Reducing Apoptosis in Broiler Chickens

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 بهمن 1402
Hamed Zarei؛ Amir Tajik

3.

اثر افزودن پودر سیر در شیر بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی، وضعیت اسهال و فراسنجه‌های خونی بره‌های شیرخوار نژاد دالاق

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 389-398
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ جواد زارعی

4.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

5.

بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری

دوره 42، شماره 1، تیر 1390، صفحه 21-27
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میرهادی

6.

تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 49-60
ذبیح اله نعمتی؛ مقصود بشارتی؛ امیر کریمی

7.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، آبان 1395، صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی

8.

مقایسه تأثیر تغذیه پودر سیر یا‎ ‎گوجه‌فرنگی در مرغ‌های مادر گوشتی با تزریق داخل تخم‌مرغی عصاره ‏هیدروالکلی سیر یا گوجه‌فرنگی بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی،تمایز جنسیت و قابلیت جوجه‌درآوری ‏

دوره 53، شماره 4، اسفند 1401، صفحه 233-244
لیلی جمشیدی؛ علی خطیب جو؛ مجید متقی طلب؛ حسن شیرزادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب