1.

Effect of savory essential oil, garlic powder, and garlic aqueous extract on fungal load of poultry feed

دوره 2، شماره 1، بهار 2015، صفحه 23-30
Abdolghaffar Ownagh؛ Mahnaz Fallahi؛ Bentolhoda Rahman؛ Davood Mohammadzadeh

2.

بررسی تأثیر پودر سیر و سین‌ یوتیک بر عملکرد، ریخت‌شناسی و برخی از جمعیت‌های میکروبی روده در جوجه‌های گوشتی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 41-49
الهه رستمی گوهری؛ محسن افشارمنش؛ هادی توکلی

3.

بررسی و مقایسه عوامل تغذیه‌ای مؤثر بر کاهش کلسترول تخم‌مرغ در مرغ‌های تخمگذار تجاری

دوره 42، شماره 1، تابستان 1390، صفحه 21-27
سودابه مرادی؛ محمود شیوازاد؛ احمد زارع شحنه؛ سید احمد میرهادی

4.

تأثیر افزودن پودر زغال اخته، پودر سیر و اسانس ترکیبی گیاهی به جیره غذایی بر عملکرد وکیفیت تخم‌‌ در مرغ‌های تخمگذار

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 49-60
ذبیح اله نعمتی؛ مقصود بشارتی؛ امیر کریمی

5.

تأثیر پودر سیر، ویتامین E و آنتی‌اکسیدان بر عملکرد رشد، تجزیه لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 525-538
حسین ایراندوست؛ حمیدرضا وراثی اردکانی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ محمدرضا وراثی اردکانی؛ حمیدرضا مصلحی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.