1.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، زمستان 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

2.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، بهار 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

3.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، زمستان 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

4.

امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 105-116
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی

5.

بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 399-406
فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

6.

تأثیر افزودن پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مخلوط آنها به جیره های با کاهش پروتئین بر عملکرد و هیستومورفومتری روده بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 18، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 775-788
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد

7.

تأثیر پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر پارامترهای هماتولوژی‌ ‌ و بیوشیمی سرم خون فیل ماهیان ‌(Huso huso)‌ جوان پرو‌رشی ‌

دوره 66، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 131-136
رضا اکرمی؛ افشین قلیچی

8.

تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 627-643
شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

9.

تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

دوره 70، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 117-125
مرتضی بهره مند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ آسیه سلیمانی راد

10.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید در جیره غذایی بر برخی پیراسنجه های هماتولوژیک و بیوشیمی سرم خون بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 177-186
کیا امانی دنجی؛ مجید رازقی منصور؛ شایان قبادی؛ رضا اکرمی؛ میثم صالحی

11.

مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن

دوره 67، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 455-465
پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی

12.

مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 73-86
محمدرضا نهیرات؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.