1.

Comparison of broiler performance, blood biochemistry, hematology and immune response when feed diets were supplemented with ginger essential oils or mannan-oligosaccharide

دوره 9، شماره 3، دی 2015، صفحه 195-205
Hossein Ali Ghasemi؛ Kamran Taherpour

2.

Evaluation of antibacterial and probiotic growth stimulatory activities of some honey types produced in Khuzestan

دوره 5، شماره 2، اسفند 2022، صفحه 136-140
Bahareh Rakabizadeh؛ Mehrnoosh Tadayoni

3.

Minimum Inhibitory Concentrations of Phenolic Extracts and Resistant Starch for Clostridium perfringens: In vitro Study

دوره 15، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 93-103
Samira Karamati Jabehdar؛ Farzad Mirzaei Aghjehgheshlagh؛ Bahman Navidshad؛ Ali Mahdavi؛ Hamid Staji؛ Nemat Hedayat Evrigh

4.

اثرات استفاده از چند نوع افزودنی در جیره غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و فراسنجه های کیفی تخم مرغ

دوره 13، شماره 2، اسفند 1390، صفحه 61-71
محمد زارعی؛ محمد احسانی؛ مهران ترکی

5.

امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 105-116
ژاله سادات لاجوردی؛ محمد سعید یارمند؛ زهرا امام جمعه؛ امیر نیاسری نسلجی

6.

بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 399-406
فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی

7.

تأثیر افزودن پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مخلوط آنها به جیره های با کاهش پروتئین بر عملکرد و هیستومورفومتری روده بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 775-788
محمدرضا اسدی؛ رسول شهروز؛ شاپور حسن زاده؛ سید داود شریفی؛ فرهاد سلطانعلی نژاد

8.

تأثیر پربیوتیک اینولین جیره غذایی بر پارامترهای هماتولوژی‌ ‌ و بیوشیمی سرم خون فیل ماهیان ‌(Huso huso)‌ جوان پرو‌رشی ‌

دوره 66، شماره 2، تیر 1390، صفحه 131-136
رضا اکرمی؛ افشین قلیچی

9.

تأثیر پری‌بیوتیک مانان ‌الیگوساکارید بر عملکرد، جمعیت میکروبی ایلئوم روده، صفات ایمنی و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در مرغ‌های تخم‌گذار تغذیه شده با جیره‌های حاوی سطوح مختلف پروتئین خام

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 627-643
شکوفه غضنفری؛ صابر معتمدی؛ رحمان جهانیان؛ سمیه زینلی

10.

تأثیر جیره حاوی سطوح مختلف پره‌بیوتیک ایمونوژن بر عملکرد رشد و تغذیه، پارامترهای خونی و ترکیب لاشه بچه‌ماهیان کوی (Cyprinus carpio var. Koi)

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 117-125
مرتضی بهره مند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ آسیه سلیمانی راد

11.

تأثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید در جیره غذایی بر برخی پیراسنجه های هماتولوژیک و بیوشیمی سرم خون بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 177-186
کیا امانی دنجی؛ مجید رازقی منصور؛ شایان قبادی؛ رضا اکرمی؛ میثم صالحی

12.

تأثیر سطوح مختلف مخمر اتولیز شده بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخم‌گذار پرورش یافته در تراکم بالا

دوره 54، شماره 3، مهر 1402، صفحه 317-336
فاطمه مولائی؛ سمیه سالاری

13.

تأثیر نوع پروبیوتیک و پری‌بیوتیک تولید شده از منابع بومی کشور بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و میکروفلور روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 25، شماره 4، دی 1402، صفحه 429-443
مرتضی پاشایی جلال؛ آناهیتا بهرامی باباعلی؛ فاطمه تابنده؛ سید داود شریفی

14.

مروری بر ترکیبات جایگزین آنتی‌‎بیوتیک‌های محرک رشد در جیره دام و طیور

دوره 23، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 17-23
علی اکبری بالاجورشری؛ اشکان غلامی

15.

مطالعۀ پروفایل هماتولوژی و بیوشیمی سرم قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه‌شده با ایمونوژن

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 455-465
پیمان یاراحمدی؛ حمید فرحمند؛ حامد کلنگی میاندره؛ علیرضا میرواقفی

16.

مقایسه تاثیر منابع مختلف فیبر و پری‌بیوتیک بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های فیزیولوژیکی جوجه‌های گوشتی

دوره 21، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 73-86
محمدرضا نهیرات؛ سمیه سالاری؛ محمدرضا قربانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب