1.

Effects of Salting and Refrigerator Storage on Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Roe Quality: Chemical and Microbial Changes

دوره 17، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 87-98
Hojat Mirsadeghi؛ Alireza Alishahi؛ Bahareh Shabanpour؛ Reza Safari؛ Maryam Daneshvar

2.

اثرات منابع محافظت شده مکمل امگا-3 روغن ماهی و روغن کتان بر عملکرد نشخوارکنندگان

دوره 20، شماره 3، اسفند 1399، صفحه 48-53
اشکان فکری؛ مهدی گنج خانلو

3.

اثر منابع اسیدهای چرب غیراشباع امگا-6 و امگا-3 جیره بر کیفیت و پروفایل اسید چرب ماهیچه راسته بزغاله‌های نر

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 553-560
میرحسین نجفی؛ سعید زین الدینی؛ مهدی گنج خانلو؛ حسین محمدی

4.

بررسی اثر حفاظت فراسرد بر شاخص‌های رشد و ترکیب بیوشیمیایی ریزجلبک Chaetoceros calcitrans

دوره 76، شماره 3، مهر 1402، صفحه 437-453
مرتضی بهره مند؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سجاد پورمظفر

5.

تأثیر سطوح جیره‌ای پودر برگ کنگرفرنگی بر کیفیت گوشت ران و سینه و رخ‌نمای اسیدهای چرب گوشت سینه در بلدرچین ژاپنی

دوره 47، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 103-111
فیروز صمدی؛ فاطمه عباسی؛ صبا صمدی

6.

مقایسۀ پروفایل اسید چرب عضله و کبد در دو جنسیت نر و مادۀ ماهی خواجو (Schizothorax zarudnyi)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 523-531
اسحق زکی پور رحیم آبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب