1.

بررسی اثر دما و pH در فعالیت آنزیم لیپاز استخراج‌شده از بخش قدامی رودة ماهی قزل‎آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 389-397
نرگس انوشه؛ سید ولی حسینی؛ رسول مدنی؛ عباس زمانی؛ فریبا گلچین‎فر

2.

بررسی تأثیر پرایمینگ بذر بر شاخص های مختلف سبزشدن و آنزیم‌های پراکسیداز و کاتالاز در ارقام مختلف گندم (Triticum aestivum)

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 437-449
مسلم حیدری؛ مهرداد چائی چی

3.

تاثیر کنجاله سویای عمل‌آوری شده با اسید سیتریک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و جمعیت میکروبی در جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف پروتئین

دوره 55، شماره 2، تیر 1403، صفحه 193-210
معصومه نوروزی؛ منصور رضایی؛ محمد کاظمی فرد

4.

تخلیص آنزیم لیپاز از بخش قدامی رودۀ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 67، شماره 3، آذر 1393، صفحه 319-328
نرگس انوشه؛ رسول مدنی؛ سید ولی حسینی؛ عباس زمانی؛ تارا امامی

5.

تکوین لوله گوارش با اشاره ویژه بر ظرفیت پروتئازهای اسیدی و قلیایی در لارو ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 73، شماره 2، تیر 1399، صفحه 255-272
سمیرا ناظم رعایا؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ راضیه یزدانپرست؛ حمید فرحمند؛ آناهیتا رضائی

6.

مطالعه فعالیت اینورتازها و غلظت کربوهیدرات‌های محلول در مراحل نموی چند گونه گل‌جالیز در گوجه‌فرنگی

دوره 49، شماره 2، مرداد 1397، صفحه 71-79
زهرا فرخی؛ حسن علیزاده؛ هوشنگ علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب