تعداد نشریات | 154 |
تعداد شمارهها | 5,825 |
تعداد مقالات | 63,954 |
تعداد مشاهده مقاله | 106,201,696 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 83,100,598 |
1. | باکتریهای کلی فرم ومیزان پایداری آنها در طی رسانیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی | |
دوره 1، شماره 0، خرداد 1375 | ||
محمدرضا احسانی؛ ثریا آذرنیا؛ جلیل وندیوسفی؛ کیانا کازرونی | ||
2. | بررسی اثر همگن کردن و پایدار کننده ها بر خواص بافتی و ریزساختاری دسر خامهای | |
دوره 38، شماره 2، آذر 1386 | ||
سارا سهراب وندی؛ محمدعلی موسوی؛ محمدرضا احسانی؛ زهرا امام جمعه؛ امیر مرتضویان | ||
3. | بررسی میزان باز پس زنی ترکیبات شیر توسط غشاء اولترافیلتراسیون | |
دوره 38، شماره 2، آذر 1386 | ||
مهشید جهادی؛ محمدرضا احسانی؛ ثریا نواب پور؛ مهناز هاشمی روان؛ سجاد سارالله ذبیحی؛ امین جودکی | ||
4. | مطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی | |
دوره 4، شماره 0، اردیبهشت 1377 | ||
ثریا آذرنیا؛ محمدرضا احسانی؛ سید احمد میرهادی | ||
5. | مقایسه مایه پنیر حاصل از کپک Mucor.miehei با مایه پنیرحیوانی و مایه پنیر تجاری رنیلاز | |
دوره 34، شماره 1، فروردین 1382 | ||
محمد علیزاده؛ محمدرضا احسانی | ||