1.

بافت و ریزساختار ژل سوریمی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) متأثر از به کارگیری پراکسید هیدروژن (H2O2) طی مراحل شستشوی گوشت چرخ شده

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 274-283
نرجس بادفر؛ علی جعفرپور

2.

بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی اسانس مرزنجوش (Origanum Vulgare L) بر ماندگاری سوریمی تهیه شده از کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول دوره نگهداری در انجماد (18°C)

دوره 70، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 44-59
فاطمه پور ملایی؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه

3.

تأثیر پودر سفیدة تخم مرغ در ویژگی‌های بافتی ژل سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus caprio)

دوره 66، شماره 3، آبان 1392، صفحه 283-296
حبیب‌الله حاجی‌دون؛ سید علی جعفرپور؛ مسعود رضایی

4.

تأثیر پوشش نانوکامپوزیت کیتوزان و عصاره ی رزماری (Rosmarinus officinalis L) بر خصوصیات شیمیایی فیله ی فیل ماهی (Huso huso) تلقیح شده با لیستریا مونوسیتوژنز (Listeria monocytogenes) نگهداری شده در یخچال

دوره 70، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 211-220
آلیکا جعفری کلیجی؛ علی جعفرپور؛ رضا صفری

5.

مطالعة قابلیت استفاده از پودر سوریمی و گوشت چرخ‌شدة ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) تهیه‌شده به روش انجماد خشک در فرمولاسیون شیرینی خانگی

دوره 67، شماره 2، تیر 1393، صفحه 191-205
سید علی جعفرپور؛ مهرنوش باقری مفیدی؛ علی معتمدزادگان

6.

ویژگی‌های شیمیایی، بیوفیزیکی و حسی برگرهای ترکیبی گوشت قرمز گوساله و سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 67، شماره 4، دی 1393، صفحه 491-510
سید علی جعفرپور؛ مونا شکری؛ بهرام شهره

7.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی کیتوزان بازیافتی از پوسته میگو سفید هندی (Fenneropenaeus indicus) با روش فرآوری بهینه شده

دوره 71، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 167-183
ماهرخ چادوش؛ علی جعفرپور؛ سکینه یگانه؛ علیرضا عالیشاهی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب