
تعداد نشریات | 162 |
تعداد شمارهها | 6,625 |
تعداد مقالات | 71,562 |
تعداد مشاهده مقاله | 126,965,066 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 99,988,420 |
1. | اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی | |||
دوره 49، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 525-532 | ||||
خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی | ||||
2. | استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس (EFLM) برای ارزیابی فعالیت مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روشهای متداول | |||
دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 467-474 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ زهرا کسائی؛ محمدرضا دادپور؛ میر حسن موسوی؛ عارف اولادغفاری | ||||
3. | بررسی خواص حسی و فیزیکیشیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف | |||
دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 279-288 | ||||
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ عارف اولاد غفاری | ||||
4. | بررسی خواص فیلمهای بستهبندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک رس اصلاحشدۀ آلی | |||
دوره 46، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 77-84 | ||||
سیدههما فصیحنیا؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سیدجمال الدین پیغمبردوست | ||||
5. | بهبود ویژگیهای فیزیکو شیمیایی، بافتی و حسی کیک لایهای تحت تأثیر جایگزینی زرده تخم مرغ با امولسیفایرهای ژلی تجاری | |||
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 405-414 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ راحله بذرافشان | ||||
6. | تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی | |||
دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده | ||||
7. | تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس | |||
دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 347-354 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ سمیرا دهقانی؛ سید جمال الدین پیغمبردوست | ||||
8. | توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی | |||
دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 23-30 | ||||
اکبر بهرامی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ ابوالفضل گلشن تفتی | ||||
9. | تولید نانوژل کیتوزان و گالیک اسید و اثر آن در پایداری اکسیداسیونی سس مایونز حاوی روغن آفتابگردان | |||
دوره 49، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 121-128 | ||||
سودا احمدزاده؛ صدیف ازادمرد؛ هادی ولیزاده؛ سید هادی پیغمبردوست | ||||
10. | خواص کیفی، حسی و میکروبی آب پرتقال تازه بستهبندی شده در فیلمهای نانوکامپوزیتی پلی اتیلنی حاوی نانوذرات رس آلی و اصلاح شده و نانوذرات فلزی نقره، مس و اکسید روی | |||
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 393-403 | ||||
سیدهادی پیغمبردوست؛ لیلا پورشریف | ||||
11. | مطالعه سینتیک خشککردن قارچ خوراکی پیش تیمار شده با آبگیری اسمزی | |||
دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 569-575 | ||||
سمیرا اصل نژادی؛ سیدهادی پیغمبردوست | ||||
12. | مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی پنیر کوارک پروبیوتیک حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس کازئی | |||
دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 375-388 | ||||
مارال سلطان زاده؛ جواد حصاری؛ سیدهادی پیغمبردوست | ||||
|