1.

اثر پروتئین هیدرولیز شده، ویتامین E و روغن اکسید شده بر عملکرد رشد، شاخص‌های خون شناسی و کیفیت لاشه‌ی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 74، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 1-15
اسفندیار نجفی حاجیپور؛ سیدولی حسینی؛ حمید فرحمند؛ باقر مجازی امیری؛ مهدی سلطانی

2.

استخراج فایکوسیانین ازجلبک Arthrospira platensis با استفاده از حلال‌ها و روش‌های مختلف

دوره 75، شماره 2، تیر 1401، صفحه 183-192
فهیمه شاه حسینی؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سیدولی حسینی

3.

بررسی تأثیر پروبیوتیک‌های باسیلوس سوبتیلیس (Bacillus subtilis) و لاکتوباسیلوس پلانتروم (Lactobacillus plantarum) در آب مخازن بر فاکتورهای رشد و کیفیت لاشه میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 73، شماره 3، مهر 1399، صفحه 455-470
سید مهرداد حسنی اژدری؛ کامران رضایی توابع؛ سیدولی حسینی؛ دارا باقری؛ مایک فرینسکو؛ سید احمد قاسمی؛ اشکان اژدری؛ آریا وزیرزاده؛ محمد خلیل پذیر

4.

تأثیر فلوراتین بر حفظ کیفیت و کنترل میکروبی فیلة قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 643-654
پریسا نورمحمدی؛ علیرضا میرواقفی؛ سیدولی حسینی

5.

کشت میکسوتروف ریزجلبک کلرلا ولگاریس Chlorella vulgaris)) تحت استرس نیتروژن به منظور تولید روغن خوراکی

دوره 74، شماره 4، دی 1400، صفحه 633-648
امیر رضا طاهباز؛ محمدعلی نعمت اللهی؛ سیدولی حسینی

6.

مروری بر مطالعات تولید کنسانترة پروتئینی از زائدات صنایع فرآوری ماهی به روش تغییر pH

دوره 76، شماره 4، دی 1402، صفحه 553-564
محدثه علیزاده پیرعلیدهی؛ سیدولی حسینی؛ تارا زارعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب