1.

A study of the employment of melatonin supplementation and darkness regime on reducing the negative effects of acute heat stress and mortality in broiler chickens

دوره 10، شماره 1، فروردین 2016، صفحه 7-17
Mohammad Hassanzadeh؛ Amir Ahmad Moghimi Niaki؛ Vahab Babapour؛ Ardshir Mohit؛ Sara Mirzaie

2.

Detection and Molecular Characterization of Avian Rotaviruses in Broiler Farms in Guilan

دوره 13، شماره 1، اردیبهشت 2019، صفحه 27-36
Fatemeh Poursafar؛ Vahid Karimi؛ Arash Ghalyanchi Langeroudi؛ Hossein Hosseini؛ Fatemeh Mousavi

3.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی شوید بر برخی فراسنجه‌های خونی و آسیتی و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 821-830
مختار فتحی؛ محمد حیدری

4.

اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه‎ (Ferula gumosa Boiss) ‎در جیره‌های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

دوره 20، شماره 1، اردیبهشت 1397، صفحه 1-14
اردشیر محیط؛ زهرا علیمرادی تمرین؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

5.

اثر پودر آنغوزه (Ferula assa foetida) بر عملکرد، وضعیت ایمنی و جمعیت میکروبی روده‌های کور جوجه‌های گوشتی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 111-118
محمد شادمانی؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ حمیدرضا میرزایی؛ مهران مهری

6.

اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین‌های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب اٌمگا–3 در جوجه‌های گوشتی

دوره 68، شماره 4، دی 1392، صفحه 405-414
بهمن نویدشاد

7.

اثر سطح پروتئین و توازن الکترولیتی جیره پایانی بر عملکرد، فراسنجه‌های خون و ریخت‌شناسی روده جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 711-726
بشیر قاسم پور؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

8.

اثر سطوح مختلف اسید آمینه لوسین بر عملکرد، خصوصیات وکیفیت لاشه و بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی

دوره 76، شماره 3، مهر 1400، صفحه 359-371
سیدسعید صادق زاده؛ محسن دانشیار؛ پرویز فرهومند؛ محمدرضا یزدیان؛ سید محمد هاشمی

9.

اثر شکل فیزیکی خوراک، رقم جو و افزودن آنزیم بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره جوجه‌های گوشتی

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 159-174
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجار پور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

10.

اثر کاهش یا حذف مکمل ویتامینی از جیره پایانی بر پایه گندم بر عملکرد، خاکستر استخوان و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 19، شماره 3، آبان 1396، صفحه 697-709
ناصر خاکشور؛ حیدر زرقی؛ حسن نصیری مقدم؛ احمد حسن آبادی

11.

اثر نانوذرات نقره پوشش ‌داده‌شده بر کلینوپتیلولیت بر صفات عملکردی، آنزیم‏های کبدی و غلظت لیپیدهای خون جوجه‏های گوشتی

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 161-171
مینا اسماعیلی؛ سید رضا هاشمی؛ داریوش داودی؛ یوسف جعفری آهنگری؛ سعید حسنی؛ نیلوفر بلندی؛ اکرم شبانی

12.

استفاده از سطوح مختلف عصاره روغنی بره موم بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش گرمایی

دوره 43، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 441-448
مریم آببند؛ محمد سالار معینی

13.

برآورد انرژی قابل متابولیسم معادل مولتی‌آنزیم ناتوزیم P در جیره‌های با کمبود انرژی قابل متابولیسم

دوره 42، شماره 4، اسفند 1390، صفحه 321-327
احمد ملک زادگان؛ مجتبی زاغری؛ محمود شیوازاد

14.

برآورد نیاز روی در جیره های بر پایه گندم-سویا با روش ارزیابی پاسخ های عملکرد رشد جوجه های گوشتی

دوره 20، شماره 4، بهمن 1397، صفحه 577-587
حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ فرهاد خلیق

15.

بررسی اثرات آنزیم زایلاناز بر هیستومورفومتری روده باریک جوجه های گوشتی‌

دوره 65، شماره 2، تیر 1389
مسعود ادیب مرادی؛ مرتضی مهری؛ سید رضا هاشمی؛ محسن بشاشتی

16.

بررسی اثر افزودن سیاه‌دانه (Nigella sativa L.) به جیره در عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 16، شماره 2، مهر 1393، صفحه 157-166
پروین سعیدی؛ صالح طباطبائی وکیلی؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ مهدی زارعی

17.

بررسی اثر کاندیشنینگ و بنتونیت سدیم بر عملکرد، وزن نسبی اندام های مختلف و فراسنجه های خونی جوجه‌های گوشتی در دوره رشد

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 441-453
امیر عطار؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان

18.

بررسی اثر کیلات مس- متیونین و اسانس پونه کوهی بر عملکرد، کیفیت گوشت، پاسخ ایمنی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون جوجه‌های گوشتی

دوره 22، شماره 4، دی 1399، صفحه 571-581
امین سعید؛ محسن افشار منش؛ محمد سالارمعینی

19.

بررسی بیان ژن سیتوکروم P450 به‌عنوان زیست‎نشانگر فیزیولوژیک آلودگی در جوجه‎های گوشتی تغذیه شده با نانوذرات نقره

دوره 75، شماره 2، تیر 1399، صفحه 233-241
الناز عربیان؛ سید رضا هاشمی؛ احد یامچی؛ هما داودی؛ شریف رستمی

20.

بررسی تاثیر آسیت تجربی (با استفاده از مدل خوراکی تری یدوتیرونین) بر وزن اندامهای احشایی و تراکم روده های جوجه های گوشتی

دوره 59، شماره 4، بهمن 1383
دکتر حسن نوده؛ دکتر مسعود تشفام؛ دکتر محمد حسن زاده

21.

بررسی تجربی اثرات پاتولوژیک متن آمین در جوجه های گوشتی

دوره 58، شماره 4، بهمن 1382
دکتر عزیزاله خداکرم تفتی؛ دکتر کرامت اساسی؛ دکتر غلامرضا شهبازی

22.

بررسی مقاومت آنتی‌بیوتیکی در سالمونلاو اشریشیاکلی‌های جدا شده از جوجه ها در اطراف شیراز

دوره 62، شماره 4، اسفند 1386
رویا فیروزی؛ حمید رجائیان؛ پیام دانشگر

23.

بررسی وضعیت مصرف داروهای ضد باکتریایی در مرغداریهای گوشتی استان قم

دوره 72، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 1-6
سید محمد فقیهی؛ علی رسولی؛ مهدی وصفی مرندی

24.

تأثیر اسانسهای رزماری، آویشن، مرزه، ویتامین E و روغنهای گیاهی بر سیستم ایمنی و میکروبیولوژی روده جوجه های گوشتی

دوره 74، شماره 2، تیر 1398، صفحه 153-166
محمد علی عباسی؛ شکوفه غضنفری؛ سید داود شریفی؛ حسن احمدی گاولیقی

25.

تأثیر افزودن پودر گیاه خرفه (Portulaca oleracea L.) به جیره بر عملکرد، پاسخ ایمنی و برخی صفات خونی جوجه های گوشتی

دوره 17، شماره 2، مهر 1394، صفحه 257-267
حسن صفری؛ اردشیر محیط؛ مازیار محیطی اصلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.