1.

اثر باکتری‌های آزوسپیریلیوم و ازتوباکتر بر عملکرد و اجزای عملکرد جو در سطوح مختلف کود گاوی

دوره 45، شماره 1، بهار 1393، صفحه 65-72
منیر دهمرده؛ عیسی خمری؛ مهدی دهمرده؛ احمد اصغر زاده

2.

اثر قارچ میکوریزا و باکتری رایزوبیوم بر صفات کمی و کیفی سویا در واکنش به تنش خشکی

دوره 21، شماره 1، بهار 1398، صفحه 13-26
ناصر صمصامی؛ علی نخزری مقدم؛ علی راحمی کاریزکی؛ اسماعیل قلی نژاد

3.

اثر کاربرد کود دامی، ورمی‌کمپوست، نیتروکسین و بیوسوپرفسفات بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه دارویی بادرشبویه

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 543-560
محمدتقی درزی؛ محمدرضا حاج سیدهادی

4.

اثر نوع منبع نیتروژن و باکتری‌های محرک رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی سیر تالش در رشت

دوره 20، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 533-545
لیلا علیزاد؛ معرفت مصطفوی راد؛ کیوان آقائی

5.

ارزیابی اثر سطوح مختلف ورمی‌کمپوست و قارچ‌های مایکوریزا بر عملکرد دانه و تولید اسانس انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 325-335
ستار غلامی گنجه؛ امین صالحی؛ صادق شهراسبی؛ امیرمختار امیری نسب

6.

تأثیر انواع خاکپوش و مدیریت بهینة ترکیب‌های تغذیه‎‎ای بر ویژگی‌های زراعی، سبزینه، کاروتنوئید و عملکرد در گیاه خرفه

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 529-545
حمید عباس دخت؛ احمد غلامی؛ سمانه اسفندیاری

7.

تأثیر کودهای زیستی و نیتروژن بر میزان بعضی از عنصرهای غذایی، عملکرد مادة خشک و میزان اسانس در گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L) در دو منطقة ایران

دوره 48، شماره 1، بهار 1396، صفحه 135-148
سعید یوسف زاده؛ سید علی مدرس ثانوی؛ زهرا ایزدی

8.

تأثیر میکوریزا و محلول‏پاشی با نانواکسید آهن و روی بر عملکرد، درصد روغن و برخی صفات بیوشیمیایی گلرنگ در شرایط محدودیت آبی

دوره 19، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 733-749
رئوف سید شریفی؛ رضا سید شریفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.