1.

Biodegradation of Different Concentration of dye (Congo red dye) by using Green and Blue Green Algae

دوره 9، شماره 2، تیر 2015، صفحه 735-744

2.

Fly-ash from Coal-fed Thermal Power Plants:Bulk Utilization in Horticulture – A Long-term Risk Management Option

دوره 5، شماره 1، فروردین 2011، صفحه 101-108
F.A. Ansari؛ A.K. Gupta؛ M. Yunus

3.

ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و ترکیب اسیدهای چرب 13 رقم و ژنوتیپ گردو

دوره 19، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 189-201
نوید یزدانی؛ شهناز حمیدی؛ کرامت الله رضایی؛ کورش وحدتی؛ علیرضا رحمانیان حقیقی

4.

ارزیابی تأثیر استفاده از تانن نیمه خالص بر بخش‌های مختلف پروتئین کنجاله‌های سویا و کلزا در سامانة CNCPS

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 261-270
نرگس وحدانی؛ مهدی دهقان بنادکی؛ کامران رضایزدی؛ فرحناز خلیقی سیگارودی

5.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

6.

بررسی اثر آبیاری تکمیلی بر عملکرد و کارایی مصرف آب سه رقم عدس (Lens Culinaris L.)

دوره 5، شماره 2، مهر 1394، صفحه 215-227
هوشنگ قمرنیا؛ آزاده خلدی رضائی؛ مختار قبادی

7.

بررسی اثر تنش خشکی به صورت قطع آبیاری در مراحل رشد زایشی بر عملکرد کمی و کیفی ارقام سویا

دوره 18، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 481-493
مریم دیوسالار؛ زین العابدین طهماسبی سروستانی؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ آیدین حمیدی

8.

بررسی ارتباط بین شرایط بدنی و شیر روزانه با بروز ورم پستان در گاوهای شیری

دوره 48، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 305-312
مرتضی منصوریار؛ حمید رضا میرزایی الموتی؛ مهدی دهقان بنادکی

9.

بررسی پاسخ خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه همیشه‌بهار به پیش‌تیمار بذری و محلول‌پاشی 24-اپی‌براسینولید

دوره 18، شماره 3، آذر 1395، صفحه 557-567
زهرا ساردویی کرا؛ وحید رضا صفاری؛ ایرج توسلیان

10.

بررسی خصوصیات فیزیولوژیکی اکوتیپ‌های مختلف توت‌روباه در رژیم‌های مختلف آبیاری

دوره 15، شماره 4، دی 1392، صفحه 79-94
علی تدین؛ هاجر نادعلی

11.

بررسی فراسنجه‌های هضمی و تخمیری جیره‌های حاوی برگ توت سیاه

دوره 18، شماره 4، دی 1395، صفحه 719-728
مرتضی چاجی؛ زهرا امینی فرد؛ مختار حیدری

12.

بررسی ویژگی های کمی و کیفی علوفه در اکوتیپ های مختلف اسپرس در منطقه شهرکرد

دوره 15، شماره 1، فروردین 1392، صفحه 39-52
علی تدین؛ محمد رفیعی الحسینی

13.

بهبود ارزش تغذیه‌ای دوگونه میکروجلبک سبز Dunaliella به وسیله تغییر در فاکتورهای محیط کشت

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 243-261
فروغ اکبری؛ مریم مددکار حق جو

14.

تأثیر سطوح مختلف آبیاری بر برخی صفات کمی و کیفی خلر

دوره 17، شماره 3، مهر 1394، صفحه 701-711
الهام رستگاری؛ شهاب مداح حسینی؛ آرمان آذری

15.

تأثیر نوع بستر و مدت کمپوست‌سازی بر بازدۀ زیست‌توده و ویژگی‌های کیفی قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus)

دوره 47، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 693-701
الهام رمضانی؛ جمالعلی الفتی؛ تیمور رضوی پور

16.

رشد و تغییرات بیوشیمی بدن بچه‌ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frissii Kutum) تحت تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 479-493
زهرا محمودی؛ بهرام فلاحتکار؛ حمید علاف نویریان؛ مجیدرضا خوش‌خلق

17.

قیمت‌گذاری شیر در ایران: چالش‌ها و راهکارها

دوره 19، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 59-69
علی صادقی سفیدمزگی؛ محمود زارع بیدکی؛ نرگس شیروانی بروجنی؛ شهرام درزی لاریجانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب