1.

Biodiversity in Qanats (The Case study of Kerman County, Iran)

دوره 18، شماره 2، مهر 2013، صفحه 99-104
K. Rezaei Tavabe؛ H. Azarnivand

2.

Development of an Alu-PCR Amplified YAC Probe Suitable for Enumeration of Chromosome 13 on Uncultured Lymphocytes and Amniocytes by Fluorescence in situ Hybridization

دوره 21، شماره 4، اسفند 2010

3.

Effects of agro-chemicals on fishes: With reference to changes in circulating biochemical parameters in Clarias gariepinus induced with Paraquat dichloride

دوره 5، شماره 1، شهریور 2015، صفحه 111-120
Thomas Ikpesu

4.

Health Risk Assessment of Chromium-Accumulated Fish and Vegetables at Gulshan Lake of Bangladesh: A Case Study

دوره 4، شماره 3، مهر 2018، صفحه 459-469
M. Mohinuzzaman؛ A.H.M. Saadat؛ K.M.G. Mostofa؛ S.M.N. Islam؛ S.M. Hossain؛ S.M. Tareq

5.

ارزیابی باقیمانده برخی آنتی بیو تیکها در درمان تجربی ماهیان کپور معمولی و قزل آلای رنگین کمان به روش میکروبیولوژیک و کروماتوگرافی توام با بیواتوگرافی

دوره 55، شماره 1، اردیبهشت 1379
دکتر سید سعید میرزرگر؛ دکتر مهدی سلطانی؛ دکتر مینا رستمی

6.

ارزیابی تکنیک آنتی بادی درخشان به روش غیر مستقیم برای تشخیص ویبریو آنگوئیلاروم ( Vibrio anguillarum) و آئروموناس هیدروفیلا ( Aeromonas hydrophila) در کارگاههای پرورش ماهی و میگو

دوره 54، شماره 2، مرداد 1378
دکتر محمد ربّانی خوراسگانی؛ دکتر مهدی سلطانی

7.

امکان رقم بندی ماهی های شوریده (Otolithes ruber) و حلواسفید (Pampus argenteus) به کمک فناوری ماشین بینایی

دوره 68، شماره 2، تیر 1394، صفحه 267-286
حسن صفی یاری؛ عبدالعباس جعفری؛ محمدحسین رئوفت؛ سید مهدی نصیری

8.

بررسی آلودگی های انگلی ماهیان آکواریوم آب شیرین استان تهران

دوره 61، شماره 1، فروردین 1385، صفحه 1-5
بهنام مشگی؛ علی اسلامی؛ هومن یزدانی

9.

بررسی اثر بیهوشی کنندگی گل میخک در ماهی و تعیین LC50 آن

دوره 54، شماره 2، مرداد 1378
دکتر مصطفی اخلاقی؛ دکتر محمود میراب بروجردی

10.

بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره خیار دریایی (Holothuria leucospilota) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‎آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‎بندی شده در خلا در شرایط نگهداری در یخچال

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 29-37
حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی

11.

بررسی اثر عصارة آویشن (Zataria multiflora) در کیفیت شیمیایی سوریمی تولیدشده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی نگهداری در یخچال

دوره 68، شماره 3، مهر 1394، صفحه 447-456
بهنام فرجامی؛ سید ولی حسینی

12.

بررسی تجمع فلزات سنگین در رسوب، ماهی و گیاه نی در سد ستارخان

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 79-90
مریم زارع رشکوئیه؛ امیرحسین حمیدیان؛ هادی پورباقر؛ سهراب اشرفی

13.

بررسی شیوه‌های مختلف انجمادزدایی بر ویژگی‌های کیفی ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 70، شماره 3، آذر 1396، صفحه 221-230
سپیده زارع جونقانی؛ سید ولی حسینی

14.

بررسی و شناسایی انگلهای ماهیان تالاب چغا خور استان چهار محال وبختیاری

دوره 56، شماره 3، آبان 1380
دکتر فیروز فدایی فرد؛ مهندس هادی قربانی؛ دکتر بابا مخیر

15.

تنوع زیستی ماهیان رودخانة تالار استان مازندران

دوره 32، شماره 40، بهمن 1385
حسین مصطفوی

16.

مروری براستفاده از پروبیوتیک ها و پربیوتیک ها در آبزی پروری و تأثیرآن‌ها برعملکرد دستگاه گوارش ماهیان

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 94-101
نسیم سادات حسینی مدنی؛ حامد غفاری فارسانی

17.

مقایسه تجمع آرسنیک در عضله و کبد پنج گونه ماهی بومی استان خوزستان

دوره 65، شماره 4، بهمن 1391، صفحه 457-461
محمد ولایت زاده؛ ابوالفضل عسکری ساری

18.

مقایسه شاخص های خون شناسی در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) پس از بیهوشی با میرسن و یوجینول

دوره 71، شماره 1، خرداد 1397، صفحه 1-10
علی طاهری میرقائد؛ مهیار یساری؛ سید سعید میرزرگر؛ سید مرتضی حسینی

19.

وام واژه های روسی در زبان فارسی و زبان های کرانۀ جنوبی دریای مازندران: با تکیه بر نام ماهیان دریای مازندران

دوره 4، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 21-46
سیده مهنا سیدآقایی رضایی؛ امیر حسینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب