1.

Biochemical Properties of Superior Persian Walnut Genotypes Originated from Southwest of Iran

دوره 8، شماره 1، فروردین 2021، صفحه 13-24
Saadat Sarikhani؛ Kourosh Vahdati؛ Wilco Ligterink

2.

اثرات منابع چربی و سطوح مختلف روی بر پروفیل اسید چرب و کلسترول زرده تخم مرغ، وضعیت آنتی اکسیدانی و برخی فرآسنجه‌های خونی مرغ های تخمگذار

دوره 73، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 119-128
داریان شفیعی پور فرد؛ سمیه سالاری؛ محسن ساری؛ سامان آبدانان مهدیزاده؛ مهدی زارعی

3.

اثرپودر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) روی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی و اسیدهای چرب لاشه ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus, 1758)

دوره 69، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 1-9
پریا اکبری؛ اسما سندک زهی

4.

اثر تغذیه اسیدهای چرب پالمیتیک و استئاریک بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و ‏فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری

دوره 52، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 243-251
حسین بائی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

5.

اثر روغن منداب روی عملکرد و خصوصیات لاشه گوساله‌های نر هلشتاین

دوره 40، شماره 2، شهریور 1388
مهدی افتخاری؛ کامران رضایزدی؛ علی نیکخواه؛ اردشیر نجاتی جوارمی

6.

اثر سطوح مختلف کلات و نانوکلات آهن بر ترکیبات اسیدچرب و درصد روغن کلزا (Brassica napus) در مراحل مختلف رشدی

دوره 53، شماره 2، تیر 1401، صفحه 57-68
فاطمه نژاد حبیب وش؛ ارسلان پیروش؛ علی حیدرزاده

7.

اثر فرایند خشک کردن با روش‌های خورشیدی و آون بر تغییرات اسید چرب و ویژگی‌های بافتی میگوی سر تیز (Metapenaeus affinis) شور خشک

دوره 73، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 1-16
مهران جواهری بابلی؛ سارا فالحصیری

8.

اثر نوع مکمل چربی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و شاخص‌های فیزیولوژیک بره‌های در حال ‏رشد تحت تنش حرارتی تابستان

دوره 53، شماره 1، اردیبهشت 1401، صفحه 33-42
آزاده میرشمس الهی؛ مهدی گنج خانلو؛ فرهنگ فاتحی؛ ابوالفضل زالی؛ مصطفی صادقی

9.

‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 275-285
شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی

10.

الگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایه‌های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران

دوره 34، شماره 4، تیر 1382
غلام خداکرمیان؛ امید عینی؛ حشمت ا … رحیمیان

11.

بررسی اثر پروتکسین، فلاوومایسین و نوع چربی در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 13، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 7-16
سید داود شریفی؛ امین دیبامهر؛ هوشنگ لطف الهیان

12.

بررسی اثر تنش کم آبی بر عملکرد دانه و اسید های چرب روغن دانه هیبریدهای آفتابگردان

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 347-360
جهانفر دانشیان؛ فرناز شریعتی؛ نادیا صفوی فرد؛ عبداله حسنی

13.

بررسی اثر نوع مکمل ‌چربی و نوع افزودنی محرک رشد در جیره بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ در مراحل پایانی تولید

دوره 19، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 479-491
مونا یاوری؛ فرید شریعتمداری؛ محسن شرفی

14.

بررسی تأثیر براسینواستروئید بر بهبود کیفیت روغن و عملکرد ژنوتیپ‌های کلزا تحت شرایط تنش خشکی

دوره 25، شماره 2، تیر 1402، صفحه 331-347
مهسا رفعتی آلاشتی؛ شهریار کاظمی؛ مژده سادات خیاط مقدم

15.

بررسی تغییرات خصوصیات کمی و کیفی کلزا از طریق تجزیه به عامل‌ها

دوره 11، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 1-12
مریم احمد زاده؛ حبیب اله سمیع زاده لاهیجی؛ محمدرضا احمدی؛ سهیلا طالش ساسانی

16.

بررسی تغییرات کمی و کیفی روغن زیتون در طی رسیدگی میوه

دوره 32، شماره 2، اردیبهشت 1385
سید منصور سیدنژاد؛ آزاده نیرومند؛ افشین ابراهیم پور

17.

بررسی ویژگیهای باکتریهای سودوموناس فلورسنت جدا شده از فیلوسفر مرکبات جنوب ایران و ارزیابی توان آنتاگونیستی آنها علیه باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات

دوره 35، شماره 4، تیر 1383
غلام خداکرمیان

18.

بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن چهار رقم زیتون در شرایط آب و هوایی طارم

دوره 53، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 285-294
مهدی شجاعی؛ منصور غلامی

19.

تأثیر آبیاری، تاریخ کاشت، رقم و کود نیتروژن بر عملکرد، غلظت و ترکیب نشاسته و روغن دانه ذرت

دوره 23، شماره 2، تیر 1400، صفحه 261-276
مریم رحیمی جهانگیرلو؛ غلام عباس اکبری؛ ایرج اله دادی؛ سعید صوفی زاده؛ دیوید پارسنز

20.

تأثیر برخی تیمارهای پیش از کاشت بذری بر عملکرد و خصوصیات کیفی دانه تاج‌خروس زراعی

دوره 19، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 361-370
سمیرا مالکی خضرلو؛ مهدی تاجبخش

21.

تأثیر تنش آبی بر صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی ژنوتیپ ‏های گلرنگ

دوره 26، شماره 1، اسفند 1402، صفحه 75-89
معصومه گنجی؛ سراله گالشی؛ حمید جباری؛ فروغ سنجریان؛ بنیامین ترابی

22.

تأثیر جیره‏های گلوکوژنیک مکمل‌ شده با اسیدهای چرب غیراشباع متفاوت بر عملکرد تولیدمثلی در میش

دوره 18، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 191-200
حامد کرمانی موخر؛ آرمین توحیدی؛ سعید زین الدینی؛ حمید کهرام

23.

تأثیر مدیریت کود، شخم و آبیاری بر میزان آبشویی نیتروژن، صفات کمی و کیفی کلزا (Brassica napus L.) در خاک شنی

دوره 24، شماره 2، تیر 1401، صفحه 407-422
قربان خدابین؛ مژده سادات خیاط مقدم؛ شهریار کاظمی؛ مهسا رفعتی آلاشتی

24.

تغییرات آنتوژنی آنزیم‌های گوارشی پانکراسی و اسیدهای چرب در تخم و لارو کپور علف‌خوار (Ctenopharyngodon idella)

دوره 66، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 423-440
وحید چمن آرا؛ آناهیتا فرهودی

25.

تغییرات پروفیل اسید چرب لارو کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مرحله رشد و تکامل لاروی

دوره 64، شماره 2، مرداد 1390، صفحه 129-143
آناهیتا فرهودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب